به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر کاسترد شکلاتی از انواع دسرهای خوشمزه سرد و خنک است که بسیار معروف است. البته دسر کاسترد، در انواع گوناگون و روشهای متفاوتی طبخ و سرو میشود.
این دسر کاسترد شکلاتی برای انواع مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی روزمره بسیار عالی است. طعم عالی و خاص این دسر که البته به راحتی نیز تهیه میشود و زمان کمی را صرف میکند، ترکیب بسیار جذاب و جدیدی را ایجاد خواهد کرد. پیشنهاد میکنیم که با توجه به مواد اولیه ساده و دردسترس این نوع دسر و همچنین راحتی تهیه و آماده سازی آن، حتما این دسر خوشمزه و لذیذ را در منزل طبخ کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم
پودر کاسترد: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیتر
شکر: ۱ پیمانه
خامه: ۴ قاشق چایخوری
کره: ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای: ۱۰۰ گرم
وانیل: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
مراحل پخت
شیر را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس پودر کاسترد و شکر را اضافه و مرتب مواد را هم بزنید تا غلیظ شود.
کره آب شده و وانیل را نیز اضافه و بعد از مخلوط کردن حرارت را خاموش کنید.
کمی مایع کاسترد را با همزن برقی مخلوط کنید تا مایع کاملا رقیق شود.
حالا مایع را در قالب مورد نظر خود بریزید و به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.
برای آماده کردن سس شکلات کاسترد، خامه را در یک ظرفی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
خامه را نیز مرتب هم بزنید تا روان شود.
سپس حرارت را خاموش کرده و روغن مایع و شکلات تختهای را افزوده و هم بزنید.
حالا سس رقیق آماده شده را بر روی کاسترد بریزید و تزیین نمایید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/