در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز قصد داریم طرز تهیه تارت قارچ و پنیر را به شما آموزش دهیم. 


بیشتر بخوانید:



مواد لازم:
نان تارت نمکی یک بسته
قارچ به میزان لازم
نمک ٬ فلفل به میزان لازم
پیاز یک عدد
خامه دو ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم

مراحل تهیه:
ابتدا پیاز را تفت دهید کمی که سرخ شد قارچ‌های خرد شده را بیفزایید و کاملا تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
نمک و فلفل را اضافه کنید شعله را خاموش کنید و بعد از ۲-۳ دقیقه خامه را افزوده و خوب مخلوط کنید.
اکنون مواد را داخل تارت‌ها بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا رو‌ی پنیر‌ها طلایی شوند.

منبع: خبربانو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.