در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز قصد داریم طرز تهیه آبولابولا  را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید


مواد لازم:
سیب زمینی=۲ عدد
هویج=۲ عدد کوچک
فلفل دلمه ایی=یک عدد اگر رنگی باشد بهتر است
پیاز= دو عدد متوسط یا یک عدد خیلی بزرگ
گوجه فرنگی=۴ عدد متوسط
بادمجان= ۲ عدد
کدو= ۲ عدد متوسط
ادویه= شامل نمک-فلفل سیاه-دارچین به مقدار کم-آویشن در صورت دلخواه
ذرت= در صورت دلخواه

طرزتهیه
مواد لازم برای تهیه این غذااجباری نیست شما می‌توانید موادی را که دوست دارید به آن اضافه یا از آن کم کنید
پیاز‌ها را خورد کرده در یک قابلمه کوچک با حرارت کم سرخ می‌کنید. پس از آنکه پیاز‌ها مقداری در روغن پخت سیب زمینی‌ها را ریز خورد کرده در آن بریزید درب قابلمه را بسته هویج را شسته و خورد کنید همچنین فلفل دلمه‌ای را سپس این دو را به مخلوط اضافه کرده در قابلمه را ببندید.

به سراغ کدو و بادمجان رفته آن‌ها را حلقه حلقه کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا مقداری مواد جدید داخل قابلمه پخته شود سپس این دو را نیز اضافه کنید پس از ۵ دقیقه دیگر که درب قابلمه را گذاشتید گوچه هارا خورد کرده درون قابلمه بریزید نمک بزنید و درب قابلمه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در این فاصله آن را هم بزنید تا ته نگیرد
غذا آماده سرو می‌باشد.

منبع: خبربانو

انتها یپیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۸ ۱۲ مهر ۱۳۹۹
از این مدل غذاها باز یاذ بدید الان مردم مجبورن
گوشت و مرغ و ماهی و قارچ و برنج و نخورن
Iran (Islamic Republic of)
بنیامین
۰۰:۲۱ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
زحمت کشیدن حضرات، این که همان

یتیمچه خودمان است دیگه، که از وقتیکه گوشت و مرغ غذاهای مخصوص اغنیا گردیدند و فقط ژنهای خوب قادر به استفاده از آنها گردیدند این شده قوت غالب مردم ایران