به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مدیر اتحادیه تعاون روستایی فاروج با تاکید بر اینکه در امسال به هیچ عنوان اجازه خرید و فروش گل زعفران در سطح شهر فاروج به کشاورز و دلالها داده نمیشود، گفت: تاکنون از ۳۰ غرفه مذکور ۱۵ غرفه اجاره داده شده است.
خالق نژاد افزود: خرید گل زعفران در فاروج در سالهای گذشته از کشاورزان به این شکل بود که کشاورز گل را جمع آوری میکرد و بعد از ظهر دلال بدون اینکه قیمتی به کشاورز بدهد گلها را از او تحویل میگرفت و در روز بعد دو سه دلال با یکدیگر صحبت و قیمت را اعلام میکردند که در این صورت کشاورز در صورت عدم تمایل به فروش حتی نمیتوانست گلهای خود را تحویل بگیرد.
بیشتر بخوانید
او اظهار کرد: در زمان برداشت و خرید و فروش گل، یک روز قیمت ۱۰ هزار تومان و یک روز دیگر قیمت ۲۰ هزار تومان اعلام میشد که سبب نارضایتی بسیاری از کشاورزان شده بود.
مدیر اتحادیه تعاون روستایی فاروج با بیان اینکه تعاون روستایی برای راه اندازی این بازارچه ۲۵ میلیون وام ۱۸ درصد دریافت کرده است، گفت: در ابتدا برای راه اندازی این بازارچه از سوی یک تعداد افراد که دلال بودند به شدت مخالفتها شنیده میشد و طی چندین جلسه برگزار شده از آنها نیز درخواست شد تا برای اجاره این غرفهها اقدام کنند که در ابتدا هیچ استقبالی از سوی آنها نشد.
خالق نژاد افزود: اولویت واگذاری این غرفهها با فاروجیها است، اما در صورت عدم استقبال به سایر افراد نیز اجاره داده خواهد شد.
انتهای پیام/ ر