یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره میزان چربی موجود در غذای کودکان توضیح داد.

نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مصرف زیاد چربی در وعده غذایی کودکان اظهار کرد: مصرف چربی در وعده‌های غذایی کمک زیادی به سیر نگهداشتن افراد به خصوص کودکان خواهد کرد.

او افزود: چربی‌ها میزان انرژی تولید شده شان به نسبت کربوهیدرات‌هایی مانند نان، برنج، جو، ماکارونی، پروتئین‌ها و ... تقریبا دو برابر بیشتر است؛ بنابراین خیلی از مادران با باور غلط از حجم زیاد روغن و چربی در وعده‌های غذایی کودکان خود استفاده می‌کنند که همین عامل باعث سیری زودرس خواهد شد.

جوزدانی تصریح کرد: اگر میزان روغن موجود در غذا بیش از میزان طبیعی و حد استاندارد باشد، باعث سیری زودهنگام کودک شده و هم می‌تواند زمان زیادی او را سیر نگهدارد؛ بنابراین بدن کودک از نظر میزان مقدار دریافت مواد مغذی موجود در گوشت، سبزیجات و ... کم شده و در نتیجه کاهش اشتها را به همراه خواهد داشت.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به راهکار‌هایی برای کاهش سیری زودرس در کودکان اظهار کرد: والدین باید یک تا حداکثر سه قاشق مربا خوری از چربی یا روغن‌های اضافی مانند روغن زیتون، روغن آفتاب گردان و ... در وعده غذایی کودکان اضافه کنند تا بیش از آن باعث صدمه به بدن کودکان نشود و این درحالی است که در غذای آنان به هیچ عنوان خامه مصرف نشود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.