به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کمتر از ۹ ماه به انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ زمان باقی مانده است و رفته رفته، احزاب و جریانهای سیاسی اسب خود را برای شرکت در انتخابات زین میکنند.
انتخابات ۱۴۰۰ از این حیث که ورود کشور به قرن جدید است و هشت سال ریاستجمهوری آقای روحانی به اتمام میرسد و رئیس جمهور بعدی باید آغاز قرن جدید شمسی را شروع کند، حائز اهمیت است.
در گزارشی که قبلا منتشر کرده بودیم، در گفتگوهایی جداگانه با خود اشخاص یا نزدیکانشان، وضعیت حضور ۱۵ چهره سرشناس سیاسی در انتخابات را بررسی کردیم.
بیشتر بخوانید
چهرههایی همچون محمدجواد ظریف، پرویز فتاح، محسن هاشمی، سعید جلیلی، عزتالله ضرغامی، علی لاریجانی، محمدرضا عارف، محمدجواد آذری جهرمی، اسحاق جهانگیری، امیرحسین قاضیزاده هاشمی، علی نیکزاد، محسن رضایی، حسین دهقان، سورنا ستاری و عباس آخوندی.
امروز نیز در ادامه گزارش قبلی، وضعیت شش شخصیت سیاسی دیگر را بررسی کردهایم که بعضاً شایعه علاقه آنها برای کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری آینده مطرح شده است.
۱ ــ مهرداد بذرپاش: رئیس فعلی دیوان محاسبات کشور که سابقه نمایندگی مردم در خانه ملت و عضویت در هیئت رئیسه مجلس و همچنین معاونت رئیس جمهور و ریاست سازمان ملی جوانان را داشته است و در دوره کوتاهی مدیرعامل شرکت خودروسازی سایپا بود.
بذرپاش در انتخابات سال ۹۶ نیز جزو گزینههای جبهه مردمی نیروهای انقلاب بود که قرار بود در انتخابات ثبتنام کند، اما نهایتاً از این اقدام منصرف شد. در تماس خبرنگار ما و پرسش از اینکه آیا او واقعاً نامزد انتخابات ۱۴۰۰ خواهد بود یا خیر، یکی از نزدیکان بذرپاش گفت: آقای بذرپاش معتقدند فقط باید برای مردم کار کرد.
۲ ــ علیرضا زاکانی: نماینده فعلی مردم قم در مجلس و رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی که پیش از این نیز در مجلس هشتم و نهم نمایندگی مردم تهران را به عهده داشت و از چهرههای سیاسی جریان اصولگراست که درخصوص ورودش به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم به خبرنگار ما گفت: درباره انتخابات ریاست جمهوری من واقعاً قائل هستم که باید نهضت نیامدن راه انداخت تا نهضت آمدن.
۳ ــ سعید محمد: وی متولد سال ۱۳۴۷ در تهران و دارای مدرک تحصیلی دکترای مهندسی عمران (گرایش راه و ترابری) از دانشگاه تربیت مدرس تهران در سال ۱۳۸۸ است. وی از سال ۹۷ ریاست قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) را بهعهده گرفت و از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۳ مدیرعامل گروه سپاسد ــ وابسته به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) بود. یکی از نزدیکان سعید محمد در گفتگو با خبرنگار ما، درباره احتمال کاندیداتوری وی گفت: ایشان فعالیتهای خود را در قرارگاه بهطور مستدام و محکم دارند پیش میبرند و بحث کاندیداتوری وی گمانهزنی رسانهای است.
۴ ــ صادق خرازی: سفیر اسبق ایران در فرانسه و نماینده دائم ایران در سازمان ملل بود که بعد از سال ۹۲، حزب ندای ایرانیان را در جریان اصلاحات تأسیس کرد و هماکنون دبیرکل این حزب است. عیسی چمبر از اعضای شورای مرکزی حزب ندا درباره احتمال کاندیداتوری صادق خرازی در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: ایشان هنوز بهشکل رسمی اعلام کاندیداتوری نکردند، اما بر اساس بحثهایی که در حزب صورت گرفته است، در صورتی که آقای خرازی اعلام کاندیداتوری کنند، حزب ندا نیز تمامقد از ایشان حمایت خواهد کرد.
۵ ــ رضا اردکانیان: وزیر نیروی دولت دوم روحانی است که کمتر سابقه کنش سیاسی از وی سراغ داریم، اما فعالیتهایی برای انتخابات آغاز کرده است. یکی از فعالان سیاسی اصلاحطلب درباره احتمال کاندیداتوری اردکانیان گفت: فعالیتهای وی تشدید شده است و احتمال دارد یکی از گزینهها باشد، اما اینکه جریان اصلاحات بخواهد از ایشان حمایت کند چیزی مشخص نیست.
۶ ــ مسعود پزشکیان: وزیر بهداشت دولت هشتم، سالهاست که نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی است. او یک بار هم در سال ۹۲ در انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کرد، اما در ادامه از کاندیداتوری انصراف داد. درباره او مدتهاست که گفته میشود احتمال دارد برای انتخابات ۱۴۰۰ هم نامزد شود. خبرنگار ما تلاش بسیاری کرد که او درباره این شایعه، شفافسازی کند، پیامهای متعددی ارسال شد و آقای پزشکیان هم این پیامها را دریافت و مشاهده کرد، با این حال چه در تماس تلفنی و چه در مکاتبه از طریق پیامرسانها ترجیح داد که هیچ سخنی در این باره مطرح نکند. او خرداد ماه گفته بود که "فعلاً خبری نیست".
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
ایشان هرگزشرکت نمیکنند
چون تحمل خیلی ازگندکاری و سیاسی بازی آقایان را ندارد حرف وعملش یکی هست اما هیچ آدم عاقلی که یک ذره شخصیت برای خودش داشته باشد شرکت نمیکند.
در تمام عمرم در تمام انتخابات شرکت کردم ولی دیگه نه
وباندبازان ودلسوز مستضعفین بیاید که خادم ملت باشد
بهتره قانون انتخابات به تصویب نهایی برسد بعد .
ضمنا هنوز وضعیت کرونا مشخص نیست پس بهتره به شکل تغییرات بنیادین انتخاباتی نیز ورود شود اینجوری از مشکلات بعدی و کاهش حضور مردم هم کمتر مشکلی پیش میاد.
نگذارید دشمنان کشور به راحتی این انتخابات را نابود کنند.
به امید خداوند و با استغفار از عملکرد برخی مسئولان سال بعدانتخاب بین بد و بدتر نباشد و بین خوب و خوبتر انتخابات داشته باشیم.
ولی باید راجع اش حسابی از بچگی تا بحال اش
تحقیق بشه که اختلاس وووو نکرده باشد
و سپس کارایی داشته یا نه