محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: مصرف جگر مرغ و گنجاندن آن در رژیم غذایی، فواید فراوانی دارد. این ماده غذایی سرشاز از منابع غنی ویتامینهای گروه A و D است.
او افزود: جگر مرغ حاوی مقدار زیادی پروتئین است و مقادیر بالایی از پروتئین را به همراه حداقل کالری فراهم میکند. این پروتئین شامل ۹ آمینو اسید است، این آمینو اسیدها به عنوان بلوکهای سازنده برای بدن ما عمل میکنند بنابراین مصرف این محصول به عنوان یک ماده غذایی خوب به همه توصیه میشود.
این پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: افرادی که از کمخونی رنج میبرند، میتوانند از جگر مرغ به عنوان یک غذای کامل در وعدههای غذایی استفاده کنند.
انوشه گفت: به طور معمول زنان و کودکان بیشتر درگیر بیماری کمخونی هستند و مصرف این فرآورده دامی تا حد زیادی میتواند در درمان بیماری آنها تاثیرگذار باشد.
او تاکید کرد: افرادی که میزان چربی و کلسترول منفی آنها بالاست نمیتوانند از جگر مرغ استفاده کنند و بهتر است از مصرف آن خودداری کنند و به جای آن کسانی که میزان چربی بدن آنها در حد نرمال است میتوانند از این محصول استفاده کنند.
این پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی اضافه کرد: جگر مرغ به عنوان یک منبع غنی از آهن شناخته شده و انواع ویتامینهای گروههای مختلف را در خود جای داده است.
انوشه یادآوری کرد: آنچه در این میان اهمیت دارد سلامت مرغی است که جگر آن پس از ذبح، بسته بندی و روانه بازار مصرف میشود و به دست مصرف کنندگان میرسد. برای پرورش برخی از مرغهای موجود در بازار از مقدار زیادی آنتی بیوتیک و انواع هورمونها استفاده میشود و در نهایت جگر آن نیز به عنوان یک ماده غذایی ناسالم محسوب میشود.
این پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: افراد باید پیش از خرید جگر مرغ از سلامت آن مطمئن شوند و سپس آن را تهیه کنند. در حال حاضر جگر مرغ، بازار مصرف خوب و گستردهای در میان مردم به خود اختصاص داده است، بنابراین نحوه پرورش و تغذیه مرغها بسیار اهمیت دارد و مسئولان مربوطه در ابن حوزه باید با دقت و سختگیری بیشتری بر آن نظارت کنند.
انتهای پیام/
در کشورمان، در پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار، تحت هیچ شرایطی از هورمون استفاده نمیشود، واینکه برخی ادعا دارند به مرغان پرورشی انواع هورمون تزریق، و یا خورانیده میشود باوری بسیار نادرست بوده و صحت ندارد.
مرغ گرون شده،گوشت هم که گرون بود،پول هم که تو دست مردم نیست،کاسبی هام که کساد شده،
مردم چی میتونن بخرن؟معلومه جگر مرغ
اصلا هم مهم نیست که تمام مریضی مرغ تو جگرشه،
مردم عادی میخورن،از ما بهترون که نمیخورند که بخواد مهم باشه
حالا میگن بخورید
یکی میگه بخورید
البته خوردنی مردنی توش نیست
شما ذکر نفرمودید که جگر مرغ هورمونی یا طبیعی!!!!
درحالیکه جگر یا کبد مرکز متابولیسم بدنه و تمام سموم از اونجا تجزیه میشوند خوردن جگر مرغ هورمونی یعنی ورود سموم ب بدن
در حال حاضر مرغ سبز در بازار عرضه میشود در پرورش این مرغ از مواد هورمونی استفاده نمی شود و تغذیه مرغ مواد خوراکی طلیعی است،ولی کمی قیمتش بالاست.
هر وقت گرونی میشه این اتفاقات میوفته
تا چند وقت پیش میگفتن جیگر مرغ جایگاه سم و هورمن هست و خیلی بده
حالا شده بهترین غذا
یعنی عزیزان کارشناس، دروغ گفتن و بازی با سلامت جامعه به چه قیمتی
بله یه جمعیت زیادی از ایران چند سالی هست که دیگه به غیر از غذاهای ارزون نمیتونن به غذای دیگه فکر کنن
جگر مرغ مضرترین عضو مرغ است چون آنالیز همه داروها و واکسن هایی که به مرغ تزریق و خورانده می شود در انجا صورت می گیرد .
"تن آقازاده ها سلامت"
دوما به علت استفاده مداوم از داروها و ویتامینها در پرورش مرغ خوردن جگر مرغ به صلاح نیست