تولید سالانه ۷۷ هزار تن قطعات فولادی و چدنی در یک شرکت دانش‌بنیان

تلاش نیروی انسانی در یک شرکت دانش بنیان منجر به تامین نیاز بازار خودرو از قطعات سنگین، معدنی و صنعت ساختمانی شد.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مهم‌ترین انگیزه‌ها برای شکل دادن به زیست‌بوم فناوری و نوآوری، تامین نیاز‌های فناورانه و صنعتی کشور است. همین موضوع هم به جمعی از دانش‌آموختگان کشور انگیزه داد تا با استفاده از دانش و تخصص خود به تامین نیاز کشور در حوزه تولید قطعات فولادی و ریخته‌گری چدن ورود کنند.

یک شرکت دانش‌بنیان با اتکا به تخصص نیروی انسانی تحصیل‌کرده توانست سالی بیش از ۷۷ هزار تن ریخته‌گری قطعات چدنی و فولادی و ۲۰۰ هزار تن مقاطع فولادی تولید کند.

شرکت دانش‌بنیان فولادین ذوب آمل ۱۵ سال است که با تلاش در این عرصه نیاز صنایع به محصولات و قطعات فولادی را تامین می‌کند و این صنایع را از بازار‌های جهانی بی‌نیاز کرده است. همه تولیدات این شرکت با استفاده از ماشین‌آلات مدرن و به روز دنیا و با هدف افزایش کیفیت و کارائی با بالاترین استاندارد جهانی ارائه می‌شود.

به گفته حبیب‌الله اردشیر بهرستاقی محصولات این شرکت شامل قطعات ایمنی و فوق ایمنی صنایع خودرو، تولید و مونتاژ اکسل کامل خودرو، قطعات موتور، قطعات مورد نیاز در صنایع شیمیایی و راه‌سازی و معادن، نفت، گاز و پتروشیمی، آب، فاضلاب و ... می‌شود.


بیشتر بخوانید


این فعال فناور افزود: برای ذوب‌سازی، فرآیند تولید از کوره‌های القایی الکتروترم و یونکر با ظرفیت‌های بالا استفاده می‌شود و همچنین نگهداری ذوب در هولدر ۱۶ و ۵۰ تنی و ذوب‌ریزی با اتوپورینگ‌های یونکر ۶ و ۱۲ تنی و ذوب‌ریز اتوماتیک HWS نصب شده روی خطوط قالب‌گیری انجام می‌شود.

او همچنین بیان کرد: مجموعه دانش‌بنیان ما با بهره‌گیری از نیروی انسانی مجرب و توانمند و همچنین تجهیزات و امکانات مناسب و به‌روز دنیا، همه فرآیند‌های مرتبط با کیفیت محصول تمام شده را کنترل و پایش می‌کند. ضمن اینکه کلیه قطعات تولید شده در این مجموعه تحت بازرسی صد در صد آزمون‌های تخصصی برای اطمینان از ساختار مناسب قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار