به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، علی عیدی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: امسال ۱۵۳ هکتار از اراضی زراعی استان زیر کشت فلفل رقته است که پیش بینی میکنیم یکهزار و ۷۱ تن محصول از سطح مزارع استان برداشت شود.
عیدی تصریح کرد: تولید فلفل در استان نسبت به سال گذشته در حدود ۲.۵ برابر افزایش یافته است و عملکرد تولید این محصول در هر هکتار ۷ تن است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بیان کرد: ارقام کالیفرنیا، واندر، بهارات، لیاد و دنیرو و ارقام محلی از مهمترین ارقام زیر کشت این محصول در استان هستند.
عیدی خاطر نشان کرد: شهرستانهای ارومیه، شاهین دژ، میاندوآب و بوکان از مهمترین شهرستانهای تولید کننده فلفل در استان به شمار میروند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی به مزایای کشت نشایی محصولات کشاورزی از جمله کاهش مصرف آب، استفاده حداکثری از زمین کشاورزی، افزایش عملکرد محصول، تراکم مناسب بوته، یکنواختی کشت، کاهش هزینه بذر، کاهش مصرف سموم و مبارزه آسان با علفهای هرز، صرفه جویی در نیروی کارگری، کاهش مصرف کود شیمیایی، زودرس کردن محصول و در نهایت تولید محصول سالم اشاره کرد.
انتهای پیام/ن م