مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: نبود صنایع تبدیلی مهمترین عامل خام فروشی گیاهان دارویی در استان است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید اسماعیل صالحی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در نشست با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، نبود صنایع تبدیلی را مهمترین عامل خام فروشی گیاهان دارویی در این استان بیان کرد.

او با بیان اینکه توسعه کشت گیاهان دارویی باید همگام با صنعت فرآوری آن باشد افزود: از مراکز دانشگاهی انتظار می‌رود با کمک در بخش فرآوری محصولات گیاهان دارویی در جهت استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان یاری گر باشند.


بیشتر بخوانید


هومان خاکپور سرپرست معاونت فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیز یکی از رویکرد‌های سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور را اقتصادی کردن مراتع از طریق توسعه و کشت گیاهان دارویی عنوان کرد و گفت: رشد و تکثیر گیاهان دارویی منفعت دو سویه برای بهره برداران و منابع طبیعی به لحاظ بهبود اقتصاد و معیشت مردم و همچنین حفاظت و توسعه پوشش گیاهی با مشارکت مردم دارد.

او اضافه کرد: مراکز دانشگاهی با انجام فعالیت‌های پژوهشی در قالب اجرای طرح‌های پایلوت و الگویی، می توانند سبب شناسایی و معرفی گونه‌های دارویی و خوراکی با اثربخشی و راندمان تولید بیشتر شوند.

به گفته خاکپور: اقتصادی کردن عرصه‌های جنگلی و مرتعی منطبق بر اصول بهره‌برداری پایدار از جنگل‌ها و مراتع می‌باشد و نیازمند هم افزایی بخش‌های اجرایی، پژوهشی و علمی کشور است.

او در پایان گفت: با استفاده از ظرفیت‌های بخش های اجرایی، دانشگاهی و تحقیقاتی می‌توان در جهت اجرای بهترین گزینه‌های اقتصادی کردن عرصه های ملی که منجر به مدیریت پایدار جنگل‌ها و مراتع می‌گردد، گام برداشت.

انتهای پیام/خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار