زارع با بیان اینکه آگاهی بخشی در کاهش گرایش به مصرف مواد مخدر بسیار اثر گذار است، گفت: پاکسازی نقاط آلوده به این بلای خانمان سوز باید به‌طور مستمر انجام شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،  ارسلان زارع، استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان در ششمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایران اسلامی به ویژه شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: امروز آثار و تبعات منفی مواد مخدر به عنوان پدیده‌ای مذموم در همه جوامع، شناسایی و برای مبارزه با آن، برنامه‌های ویژه‌ای نیز تدوین شده است.

او  افزود: در ایران علاوه بر سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر و سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب، همه قوا وظایفی در این بخش دارند و به دنبال آن برنامه‌هایی در همه استان‌ها اجرا می‌شود که گیلان در این بخش به موفقیت‌های خوبی دست یافته است.

استاندار گیلان با اشاره به کشف افزون بر دو هزار و ۶۸۰ کیلوگرم از انواع مواد مخدر در شش ماه اخیر و رشد ۶۴ درصدی آن نسبت به مدت مشابه پارسال ، گفت شناسایی و انهدام ۵۴ باند قاچاق مواد مخدر در استان در این مدت جلوه‌ای از تلاش فعالان این عرصه است.

زارع افزود: تلاش‌های صورت گرفته در حوزه مبارزه با موادمخدر قابل تقدیر است، اما کافی نیست از این‌رو لازم است در استمرار این مهم تلاش بیشتری صورت گیرد تا در تعامل و هم افزایی دستگاه‌های ذی ربط بتوان دستاورد‌های این بخش را بهبود بخشید.

استاندار گیلان استفاده از ابزار‌های مختلف برای آموزش و آگاهی بخشی به ویژه دانش آموزان و دانشجویان را مهم دانست و گفت: اگر چه اقدامات خوبی در حوزه پاکسازی محدوده‌های آلوده صورت گرفته، اما به یقین توجه به اجرای سیاست‌های پیشگیرانه، آگاهی بخشی و آموزش در این مناطق، نقش قابل توجهی در کاهش گرایش به مصرف مواد مخدر خواهد داشت.

او  بر لزوم اجرای برخی طرح‌ها در تمامی ایام سال و جدیت در استمرار آن‌ها نیز تاکید کرد و افزود:  اجرای طرح‌هایی همچون پاکسازی نقاط آلوده و پاکسازی نقاط آلوده حاشیه مناطق آموزشی، از جمله مواردی است که باید به طور مستمر تداوم داشته باشد.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان استفاده بیشتر از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد و فعالان اجتماعی در بخش کاهش گرایش مصرف مواد مخدر و مقابله با اعتیاد را مورد تاکید قرار داد و با اشاره به لزوم مشارکت همه دستگاه‌ها گفت: تولید محتوای آگاهی بخش و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی، فضای مجازی و رسانه‌ها، نقش اثرگذاری دارد.

احمد آقایی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان نیز در این نشست از کاهش ۲۸ درصدی پرونده‌های مرتبط با استعمال و افزایش ۱۹ درصدی پرونده‌های مربوط به توزیع و فروش مواد مخدر در نیمه‌ نخست امسال خبر داد و گفت: این اختلاف در استعمال و توزیع، نشان‌دهنده‌ اقدام قاطع نهاد‌های مرتبط با مقابله با مواد مخدر در گیلان است.

در ادامه‌ این نشست هر یک از اعضا، پیشنهادات خود را درخصوص راهکار‌های موثر پیشگیری و مبارزه با مصرف مواد مخدر و همچنین نحوه‌ تعامل دستگاه‌ها برای جمع آوری و بازپروری معتادان متجاهر ارائه کردند.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.