به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ژله موهیتو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پودر ژله موهیتو ۲ بسته
لیموترش تازه ۳ الی ۴ عدد
نعنا تازه ۲ شاخه
بیشتر بخوانید
دستور تهیه
پودر ژله را طبق دستور آماده کرده
در صورت تمایل لیمو ترشها را پوست کنده و هستههای آنرا خارج کرده و اسلایس میکنیم (ورقهای) سپس حلقههای لیمو ترش را کف قالب چیده و از مایع ژله به مقداری که روی لیموها را در بر نگیرد با قاشق سوپخوری و به آرامی داخل قالب ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم
بعد از سی دقیقه قالب را از یخچال خارج کرده و مجدد از برشهای لیمو ترش روی ژله و یا بر دیواره قالب قرار داده و لابه لای لیموها برگ نعنا چیده و دوباره و به آرامی از مایع ژله داخل قالب میریزیم.
دقت کنیم که فقط به مقداری میریزیم که لیمو و نعنا حرکت نکند و مجدد قالب را داخل یخچال قرار داده و سی دقیقه صبر میکنیم تا ژله نیم بند شود اینکار را آنقدر تکرار میکنیم تا مایع ژله تمام شود.
برای خارج کردن ژله ابتدا با نوک کارد دور تا دور آنرا را از قالب جدا کرده و به مدت ده ثانیه کف قالب را داخل ظرف آب گرم قرار داه بعد به آرامی در ظرف مورد نظر برگردانده و اگر ژله کمی آب انداخت با دستمال حولهای دور تا دور ژله را خشک میکنیم.
منبع:ایستگاه مزه
انتهای پیام/