به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیزکیک یکی از خوشمزهترین کیکها یا دسرهایی است که طرفداران زیادی دارد. این دسر خوشمزه در کنار یک نوشیدنی خوشمزه مثل چای یا قهوه میتواند بعدازظهر خوبی را در کنار خانواده یا دوستانتان رقم بزند. یکی از موادی که برای تهیه این دسر خوشمزه لازم است، خامه قنادی است که امروز با استفاده از خامه قنادی سولیانو کاله، طرز تهیه چیزکیک را مرور خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه چیزکیک تنوری
آرد ۶۰۰ گرم
پودر شکر ۱۵۰ گرم
روغن ۳۲۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شیره آب و شکر دو قاشق غذاخوری
شیر کمچرب کاله خرید آنلاین چهار قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل چیزکیک تنوری
پنیر خامهای ۹۰۰ گرم
خامه قنادی سولیانو کاله ۳۲۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
تخممرغ شش عدد
کره کاله خرید آنلاین ۱۰۰ گرم
آرد ذرت ۶۰ گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
بیشتر بخوانید
مرحله اول
برای تهیه چیزکیک تنوری، در ابتدا روغن صاف را رنده کرده و با دست مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کند. در مرحله بعدی پودر قند را اضافه و مخلوط را با دست به طور کامل مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
در آخر هم تخممرغ، وانیل، شیر، آب و شکر را در ظرفی مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. مخلوط را خوب هم میزنیم تا خمیر مورد نظر بهدست بیاید.
خمیر را جمع میکنیم و برای اینکه خمیر به دست نچسبد از کمی آرد استفاده میکنیم. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به طور مساوی در ۲ قالب میریزیم. توجه داشته باشید که انتهای قالبها را کمی چرب کنید تا خمیر به کف قالب نچسبد.
مرحله سوم
خمیر آماده شده را به مدت ۱۲ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر گذاشته و بگذارید به طور کامل پخته شود. بعد از این زمان، سینی خمیر پخته شده را از فر خارج کرده و مواد زیرین (مواد داخل چیز کیک) را داخل خمیر آماده شده میریزیم.
مرحله سوم
برای آماده کردن مواد داخل چیزکیک ابتدا پنیر و شکر را با همزن بزنید تا حل شود بعد خامه قنادی سولیانو کاله را اضافه کرده آنقدرهم میزنیم تا فرم بگیرد. بعد تخممرغ و آرد ذرت را اضافه میکنیم. در مرحله بعد منتظر میشویم تا مخلوط آب شود که آن را در حد مخلوط شدن هم میزنیم. توجه داشته باشید که مخلوط زیاد هم نخورد. چرا که بعد از خارج شدن از فر (دمای فر ۱۵۰ درجه) پفی که کرده از بین میرود، داخل قالب چیز کیک که خمیر زیرین را گذاشتیم قالب را لببهلب پر میکنیم.
مرحله چهارم
در فر را باز کرده و سینی مواد مخلوط شده را داخل فر میگذاریم و به مواد داخل فر به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد اجازه پخت میدهیم. پس از آن از فر بیرون آورده و اجازه میدهیم در دمای محیط خنک شود. حال میتوانید کیک آماده شده را به دلخواه برش بزنید.
منبع: کاله
انتهای پیام/