به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازلرستان، اسفندیار حسنی مقدم روز سه شنبه در جلسه شورای کشاورزی شهرستان سلسله، با بیان اینکه با اعتبارات و تسهیلات دولتی نمیتوانیم بخش کشاورزی را توسعه دهیم، اظهار داشت: برای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی مورد نیاز محصولاتی همچون گردو و زعفران و حبوبات باید به دنبال متقاضی و سرمایه گذار خصوصی توانمند باشید تا از فروش فلهای این محصولات جلوگیری و به اقتصاد کشاورزان کمک شود و به سمت برندسازی این محصولات حرکت کنیم.
او با بیان اینکه باید طرحهای نیمه تمام شهرستان سلسله احصا و برای پرداخت تسهیلات مورد نیاز جهت تکمیل و بهره برداری آنها اقدام نماییم، عنوان کرد: زنجیره تولید تخم مرغ و جوجه یکروزه با توجه به آب و هوا و شرایط مناسب شهرستان سلسله یکی از نیازهای منطقه است که باید پیگیری شود.
حسنی مقدم با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات توسعه گیاهان دارویی که یکی از سیاستهای دولت است که باید دنبال شود، بیان کرد: در ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی باید سعی کنید از ابتدا مر قانون را اجرا کنید تا مجبور به تشکیل پرونده و شکایت در دادگستری نشوید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تاکید بر لزوم ایجاد پایانه صادرات محصولات کشاورزی در شهرستان سلسله، افزود: ۷۰ درصد استان لرستان کوهپایه است و زمینهای مردم در حاشیه جنگلها و مراتع واقع شده است.
او ادامه داد: یک میلیون و ۳۰۰ هزار تداخل در استان لرستان داریم که رقم بسیار بالایی است، انتظار میرود از منابع طبیعی که شهرستان سلسله به صورت ویژه در بحث تداخلات دیده شود.
حسنی مقدم تصریح کرد:تا رفع کامل تداخلات از ارسال پروندههای شکایت به دادگستری جلوگیری کنید، به خصوص مردمی که روی این زمینها کار میکنند و شغل اصلی آنها کشاورزی است، اما در جایی که احساس کردید که موضوع ویژهخواری است پرونده را با قاطعیت دنبال و برخورد قاطع کنید.
حسنی مقدم با اشاره به آبی شدن ۵۰ درصد اراضی دیم شهرستان سلسله، خاطرنشان کرد: باید زمینه را برای آبیاری باغات به شیوه قطرهای هم ایجاد کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تاکید بر لزوم ایجاد مرکز عرضه محصولات کشاورزی در شهرستان سلسله، گفت: باید تا پایان سال جاری این مرکز راهاندازی شود و به دنبال ایجاد زنجیره تولید و پرورش آبزیان با توجه به توانمندیهای این شهرستان در بخش شیلات باشیم.
انتهای پیام/ب