محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: مصرف مقداری میوه آناناس، پس از غذا، به هضم بهتر غذا کمک قابل توجهی خواهد کرد.
او تصریح کرد: مصرف میوه کیوی و انجیر به دو صورت تازه و خشک، پس از صرف غذا به هضم بهتر موادغذایی کمک می کند و مصرف این دو میوه به افرادی که غذای سنگین مصرف کردهاند، توصیه میشود.
این پزشک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پس از مصرف میوههای فوق در بدن فرد آنزیمی ترشح میشود که روی حجم پروتئین غذای مصرف شده تاثیر میگذارد و در نهایت به بهتر هضم شدن غذا کمک می کند.
انوشه بیان کرد: مصرف میوههایی چون کیوی، آناناس و انجیر با فاصله زمانی نیم تا یک ساعت بعد از غذا به هضم بهتر موادغذایی کمک می کند البته در مصرف میوههای نامبرده نباید افراط و تفریط کرد.
او گفت: برخی از داروهای در هضم بهتر غذا موثر هستند اما افراد نباید بدون نسخه پزشک اقدام به مصرف چنین داروهایی کنند.
انوشه تاکید کرد: مصرف غذاهای پر چرب که حجم کالری بالایی دارند، هضم غذا را با مشکل مواجه و سلامت دستگاه گوارش او را دچار اختلال میکنند.
او گفت: استفاده از غذاهای سبک و متناسب هر وعده غذایی می تواند به سلامت دستگاه گوارش کمک کند.
انتهای پیام/