در این مطلب قصد داریم روش تهیه حلقه‌ سوخاری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حلقه‌های پیاز ترد یکی از محبوب‌ترین غذا‌ها برای افراد در هر سنی است و برای هر مناسبتی نیز مناسب هستند. این حلقه‌های پیاز خانگی با نرم بودن در داخل و بیرونی ترد، بهتر از چیزی هستند که می‌توانید در هر رستوران سرو کنید. آماده سازی و تهیه‌ی آن‌ها بسیار آسان است و نتایج واقعاً رضایت بخش است. رایج‌ترین پیاز برای استفاده، آن‌هایی هستند که زرد یا سفیداند. در استفاده از ادویه‌ها مطابق با سلیقه خود انتخاب کنید و از هر یک از سس‌های لذیذ و مورد علاقه خود برای سرو آن‌ها استفاده کنید. برای آشنایی با دستور پخت این پیاز‌های ترد و لذیذ،گزارش ما را دنبال کنید.

 

مواد لازم:

۱ عدد پیاز بزرگ به برش‌های ۱/۴ اینچی (۶ میلی متر) برش دهید
۱ فنجان (۱۲۵ گرم) آرد چند منظوره
۱/۳ فنجان (۴۰ گرم) نشاسته ذرت
۱/۲ قاشق غذاخوری (۲ گرم) پودر سیر
۱ قاشق غذاخوری (۱ گرم) پودر پونه
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری (۷ گرم) نمک
۱/۲ قاشق چایخوری (۲ گرم) پاپریکای دودی
۱/۲ قاشق چایخوری (۲ گرم) پودر فلفل قرمز
۱ عدد تخم مرغ
۳/۴ لیوان (۱۸۰ میلی لیتر) شیر
۱ و ۱/۲ فنجان (۱۳۵ گرم) خرده نان
روغن نباتی برای سرخ کردن
سس مورد علاقه خود


بیشتر بخوانید:


دستور پخت:

گام اول: در یک کاسه متوسط ​​آرد را با نشاسته ذرت، پودر سیر، پاپریکای دودی، پودر فلفل، پونه کوهی و نمک ترکیب کنید. تخم مرغ را اضافه کرده و به تدریج شیر را بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. پیاز را به برش‌های ¼ اینچ (۶ میلی متر) برش دهید. حلقه‌های پیاز را با دقت جدا کنید. حلقه‌های پیاز را در مخلوط آرد قرار دهید و بگذارید مواد اضافه از آن گرفته شود.

گام دوم: حلقه‌ها را در خرده نان بپوشانید و تا زمانی که این کار با تمامی حلقه‌ها انجام شود، تکرار کنید. روغن را درون یک قابلمه یا ماهیتابه گرم کنید. حلقه‌ها را به صورت دسته ای، تا زمانی که آن‌ها قهوه‌ای طلایی شوند، برای حدود ۲-۳ دقیقه سرخ کنید. برای گرفتن روغن اضافی حلقه‌ها را در یک بشقاب که با دستمال کاغذی آشپزخانه پوشانده شده است قرار دهید. با سس مورد علاقه خود سرو کنید.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.