به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای این که یک مارمالاد خوشرنگ با طعم فوقالعاده و غلظت مناسب تهیه کنید، باید نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. قبل از خواندن هر نکتهای، به خاطر داشته باشید که فوت و فن تهیه مارمالاد خوشمزه این است که با عشق آن را درست کنید. پس وقتی حوصله کافی دارید، دست به تهیه مارمالاد بزنید و از مراحل تهیه لذت ببرید.
از پرتقال سالم و در صورت امکان ارگانیک استفاده کنید
مطمئن شوید که پرتقالها بدون لک هستند و در صورت امکان پرتقال ارگانیک بخرید که پوست آنها هم عاری از مواد شیمیایی باشد.
برای تهیه مارمالاد خوشمزه، آسانگیر باشید
از اضافه کردن بیش از حد هل به مربا یا مارمالاد پرتقال پرهیز کنید. اجازه دهید طعم پرتقال در مارمالاد خودنمایی کند.
پرتقالها را در اندازههای یکسان خرد و ریز کنید
برای درست کردن مارمالادی شکیل، باید تکههای پرتقال را در اندازههای یکسان خرد و ریز کنید. میزان خرد شدن پرتقالها باید در حدی باشد که برای لقمه گرفتن مشکل ایجاد نکند.
بیشتر بخوانید:
پوست پرتقال را حسابی نرم کنید
یکی از رایجترین اشتباهات برای تهیه مارمالاد میوههایی مثل پرتقال این است که پوستشان به درستی نرم نمیشوند که خوردن مارمالاد را حسابی سخت میکند. بعضیها فکر میکنند با اضافه کردن شکر بیشتر پوست پرتقال نرم میشود، اما اینطور نیست. بهترین راه این است که روز قبل پرتقالها را حدود چهار ساعت در آب بجوشانید. روز بعد پرتقالها آماده درست کردن مارمالاد هستند.
شکر را حل کرده و مارمالاد را تنها بگذارید
بعد از اضافه کردن شکر به پرتقال، مخلوط را روی حرارت ملایم هم بزنید تا اطمینان حاصل کنید که قبل از جوش آمدن، شکر کاملاً حل شده است. وقتی مارمالاد به جوش آمد، تا آنجا که ممکن است کمتر دخالت کرده و هم بزنید.
خیلی دخالت نکنید و نظارهگر باشید
وقتی حبابهای کف کننده به آرامی روی مارمالاد در حال جوش خوردن هستند، نشان میدهد مارمالاد کمکم آماده است. البته یادتان باشد که مارمالاد خود را بیش از حد نپزید وگرنه در پایان با یک مارمالاد تیره و بیش از حد غلیظ و لاستیکی مواجه میشوید.
صبر کنید تا کمی خنک شود
اجازه دهید تا مارمالاد کمی خنک شده، به دمای حدود ۹۰ درجه سانتیگراد که رسید آن را داخل شیشه ریخته و در شیشه را ببندید تا خلا ایجاد شود.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/