به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما شما هم تا به حال اصطلاح تخمه شکاندن را شنیدهاید. واقعیت این است که در فرهنگ ما ایرانیها تخمه و مراسم نشستن دور هم و تخمه شکستن، یک مراسم ریشهدار است و همه از آن لذت میبرند. برای اینکه چنین مراسمی برگزار کنید، فقط کافی است تخمههای بوداده خوشمزه داشته باشید! این خوراکی برای همه مراسمهای دورهمی از شب یلدا گرفته تا جشن تولد و عید نوروز مناسب است. کدو حلوایی یک میوهی پاییزی است که هم خودش و هم تخمه آن پر از خواص است. پس بعد از تهیه سوپ یا پنکیک کدوحلوایی، تخمههایش را بیرون نریزید و از روشهایی که در ادامه آوردهایم برای برشته کردن تخمه کدو حلوایی کمک بگیرید.
تخمه یک میانوعده بسیار سالم و مقوی است، که اگر در مصرف آن افراط نکنید، برای بدنتان بسیار مفید خواهد بود. تخمه انواع مختلفی دارد که بر اساس ذائقهتان میتوانید هر مدلی از آن را مصرف کنید. اما در این مقاله میخواهیم نحوه برشته کردن تخم کدو حلوایی در خانه را آموزش دهیم. با این مقاله همراه باشید و این هله هولهی سالم و جذاب را از دست ندهید.
در این مقاله چند شیوه برای برشته کردن تخمه کدو حلوایی را یاد میگیرید. احتمالا از خودتان پرسیدهاید که برشته کردن تخمه کدو حلوایی چرا انقدر مواد میخواهد؟! نگران نباشید. برای هر یک از این شیوهها دو یا سه تا از این مواد لازم دارید. با توجه به سلیقهی خودتان میتوانید یکی از این شیوهها را انتخاب کرده و تخمه بوداده خوشمزه درست کنید.
قبل از هر کاری، کدو حلوایی را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. سعی کنید تخمهها را با دقت از گوشت جدا کنید، به طوری که کاملا تمیز باشند و هیچ گوشتی از کدو حلوایی به آنها نچسبد. سپس آنها را بشورید. با بقیهی کدوحلوایی میتوانید کلی غذاهای خوشمزه درست کنید. این غذاها را در وبلاگ کاله میتوانید پیدا کنید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای برشته کردن تخمه کدو حلوایی در خانه
کدو حلوایی یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
کره (نرم و آب شده)۳۰ گرم
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
شکر قهوهای یا شکر سفید یک قاشق غذاخوری
رزماری خشک شده نصف قاشق چایخوری
روش اول: صاف و ساده
فر را روشن کنید و روی درجه ۱۶۰-۱۷۰ درجه سانتی گراد بگذارید. یک سینی برای داخل فر بردارید و روی آن یک کاغذ روغنی بگذارید. کاغذ را چرب کنید و تخمهها (که خشک شدهاند) را روی آن پهن کنید. روی تخمهها نمک و فلفل بپاشید و سینی را داخل فر قرار دهید. اجازه بدهید ۱۰-۱۵ دقیقه تخمه کدو حلوایی برشته شود. زمانی که اطرافش کمی طلایی شد، آن را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. حالا میتوانید تخمه کدو حلوایی برشته را میل کنید!
روش دوم: برای دارچین پسندها
مثل مرحله قبل فر را روشن کنید و سینی را با کاغذ آشپزی و روغن درست کنید. تخمهها را روی سینی پهن کنید. این بار ۳۰ گرم کره، دارچین و شکر قهوهای را به آن اضافه کنید. اگر به شکر قهوهای دسترسی ندارید، میتوانید از شکر سفید استفاده کنید. اما خوب است این نکته را بدانید که شکر قهوهای بسیار سالمتر از شکر سفید است و اگر میخواهید از ضررهای شکر سفید دور باشید، توصیه میکنیم شکر قهوهای مصرف کنید. تخمهها را با سینی به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و سپس دربیاورید و بگذارید سرد شوند.
روش سوم: برای خاصپسندها
همان طور که میدانید رزماری یک گیاه بسیار خوشبو و خوشمزه است. این گیاه را میتوانید در خانه پرورش دهید و از برگهای آن در آشپزی استفاده کنید. این شیوه هم کاملا مانند شیوههای قبل تخمهها را روی سینی پخش کنید و این بار رزماری، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا کنارهی تخمهها طلایی شوند. وسط این روند، میتوانید کمی آنها را زیر و رو کنید. سپس از فر خارج کنید و بعد از سرد شدن نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/