فاضله حیدریان، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: عملکرد خوب سیستم ایمنی بدن منوط به وجود هماهنگی میان بخشها و سایر اعضای بدن با یکدیگر است و تقویت سیستم ایمنی امری ضروری و مهم به شمار میرود.
او افزود: بدن انسان در مواجهه با هجوم میکروبها و ویروسهای مختلف مورد آسیب قرار میگیرد و در صورتی که از سیستم ایمنی قوی و خوبی برخوردار نباشد، احتمال ابتلا به بیماریهای واگیر و غیر واگیر بیش از پیش در بدن فرد افزایش پیدا میکند.
حیدریان ادامه داد: برخی از تقویت کنندههای خوراکی و غذایی موجب تقویت هر چه بیشتر سیستم ایمنی بدن و در نتیجه افزایش سطح مقاومت بدن در مقابل بیماریهای واگیردار خواهند شد.
او گفت: یکی از تقویت کنندههای خوراکی، آب میوه سیب است. در شرایطی که سیب شیرین را به صورت پوست گرفته شده، مورد استفاده قرار بدهید، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شما میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: استفاده از شیر و بادام و همچنین گنجاندن حریره بادام در رژیم غذایی روزانه نیز منجر به افزایش سطح سیستم ایمنی بدن شما خواهد شد.
حیدریان بیان کرد: تهیه و صرف دمنوشهایی مثل دمنوش عناب و سایر دمنوشها، ضمن گرم نگه داشتن بدن شما، سیستم ایمنی بدنتان را هم تقویت خواهد کرد.
او تاکید کرد: افراد با توجه به توصیههای پزشک و علم پزشکی نوع طبع و مزاج بدن خود میتوانند، مواد غذایی را برای تقویت سیستم ایمنی بدنشان مورد استفاده قرار بدهند و از ابتلا به انواع بیماریها در امان بمانند.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: اگر طبع بدن شما طبعی گرم نیست، میتوانید از ترکیباتی مثل آب و عسل استفاده کرده و به تقویت سیستم ایمنی بدن خود کمک کنید.
حیدریان گفت: استفاده از ترکیباتی مثل آب و عسل میتواند یکی از بهترین گزینههای تقویت کننده سیستم ایمنی بدن شما باشد.
انتهای پیام/