صاحب یک کافه در استرالیا توانسته است شخصیت مشتریان خود را از روی قهوه‌ای که سفارش می‌دهند، تشخیص دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برونو بوشه‌ی ۳۴ ساله، اهل استرالیا، که سال‌ها در یک کافه باریستا بوده و با مشتریان زیادی سرو کار داشته می‌گوید هر نوعی از قهوه انتخاب دسته‌ی خاصی از آدم‌ها است و او می‌توانست شخصیت مشتریانش را از روی نوع قهوه‌ای که سفارش می‌دادند تشخیص دهد.

در ادامه برونو برایمان توضیح می‌دهد که نوع قهوه‌ی انتخابی ما چه نکاتی را درباره‌ی شخصیت ما آشکار می‌کند.

قهوه مورد علاقه تان را انتخاب کنید تا بگوییم چه شخصیتی دارید

لانگ بلک

لانگ بلک خالص‌ترین نوع قابل نوشیدن قهوه است.

برونو می‌گوید کسانی که قهوه لانگ بلک می‌نوشند «مؤدب» و «متواضع» اند.

«خالص‌ترین راه برای لذت بردن از قهوه است. لانگ بلکه مخصوص آدم‌های پیشگام است، آدم‌های کارکشته و کسانی که چیز‌های زیادی در چنته دارند.»


بیشتر بخوانید


فلت وایت

به اعتقاد برونو کسانی که معمولاً قهوه فلت وایت می‌نوشند «حساس» و «باهوش» اند.

لاته

لاته یکی از پرطرفدارترین انواع قهوه است، اما برونو می‌گوید کسانی که لاته می‌نوشند «خام و کم تجربه» اند.

«آدم‌ها بعد از ۲۵ سالگی دیگر لاته سفارش نمی‌دهند.»

کاپوچینو

برونو درمورد کسانی که کاپوچینو سفارش می‌دهند به شوخی می‌گوید: «از آن‌هایی اند که دائم از همه چیز شکایت دارند، شلخته اند و ژولیده.»

«اگر می‌خواهید با کمی کاکائو قهوه‌ی خود را قابل خوردن کنید، چرا یکباره سراغ هات چاکلت نمی‌روید؟»

آفوگاتو

برونو می‌گوید کسانی که این دسر را سفارش می‌دهند آدم‌های «واقعاً شادی» اند، دسری که اساس آن قهوه‌ی ایتالیایی است.

«این دسر یک جنگ لذیذ است، شیرینی علیه تلخی، گرما علیه سرما و دست آخر درگیری‌ای میان کودک درون و آدم بزرگ بیرون.»

شورت بلک

برونو می‌گوید کسانی که شورت بلک می‌نوشند «سرسخت» و «موفق» اند.

موکا

به نظر برونو کسانی که موکا می‌نوشند «رفتار گرم و صمیمانه‌ای دارند»، اما «خیلی باهوش نیستند».

لانگ ماکیاتو

برونو ادعا می‌کند کسانی که همیشه لانگ ماکیاتو سفارش می‌دهند «هیچ دوستی ندارند» و «در شغل خود موفق نیستند».

شورت ماکیاتو

برونو معتقد است کسانی که شورت ماکیاتو می‌نوشند «خود بزرگ بین اند، اما در عین حال به شدت از عدم احساس امنیت روانی رنج می‌برند.»

ریسترتو

ریسترتو یک شات کوچک از یک اسپرسوی بسیار غلیظ شده‌تر است که با همان مقدار پودر قهوه درست می‌شود، با این تفاوت که پودر قهوه‌ی آن ریزتر آسیاب شده و آب کمتری در تهیه‌ی آن به کار می‌رود.

برونو می‌گوید اگر به جای ریسترتو به مشتری اسپرسو دهند اصلاً متوجه فرق شان نمی‌شود و مدعی است کسانی که ریسترتو سفارش می‌دهند تظاهر به جالب و پیچیده بودن می‌کنند.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.