او افزود: چیزی که باید در پایان این دو ماه عزادری و سوگواری برای ما مهم و قابل تامل باشد توجه به عزاداریها و شرکت درمراسمات و اعمالمان در این دوماه نیست بلکه باید نسبت به قبولی اعمال خود حساس باشیم.
رئیس شورای سایستگذاری ائمه جمعه خراسان رضوی ادامه داد: قبولی اعمال ما بستگی به شرایط پنجگانه ایست که از پیامبر اسلام نقل شده است که مهمترین این شرایط داشتن شرط سیاسی قبول عمل میباشد و شرط سیاسی قبولی عمل پذیرش ولایت است.
حجت الاسلام محمد حسین ایزدی بیان کرد: ادای نماز و انجام واجبات و ترک محرمات و پرداخت خمس و زکات و حج و زیارت همه و همه در سایه فهم و درک و قبول ولایت ائمه اطهار (ع) و ولایت فقیه در دوران غیبت است.
محمدرضا سرشار نویسنده مطرح کشور و مولف کتاب «آنک آن یتیم نظرکرده» ضمن تسلیت ایام رحلت پیامبر مکرم اسلام (ص) و امام بزرگوار امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) در ادامه این مراسم گفت:کتاب آنک آن یتیم نظر کرده در قالب یک داستان زندگی حضرت محمد (ص) را ازکودکی و رنجهای سخت دوران کودکی و سختیهایی که یک کودک در فقدان وجود عزیزان زندگی خود از جمله پدر و مادر سپری میکند را بیان کرده است.
او افزود: بعد از نگارش و چاپ این کتاب به محضر رهبر معظم انقلاب مشرف شدیم و ایشان در خصوص کتاب فرمودند گرچه من روحانی هستم و از ابتدای تحصیل کتابهای دینی و سرگذشت حضرت رسول (ص) را بارها مطالعه کرده ام، ولی عمق یتیمی و حزن حضرت را در این کتاب درک کردم.
این نویسنده مطرح کشور ادامه داد: نام کتاب از آیات قرآن کریم گرفته شده است چرا که خداوند برای هر پیامبری یک ویژگی قرار داده است و این ویژگی در وجود حضرت محمد (ص) بگونهای بوده است که گویا تمام ابزار تربیت و پرورش شخصیت ایشان را در کودکی از ایشان گرفته و خود تربیت وی را به عهده گرفته است.
سرشار بیان کرد: انسانها در طول زندگی خود رفتارها و کردار خود را به مرور آموخته اند و و این رفتار ملکه ذهن آنها شده است واین عادات رفتاری جز با هنر قابل تغییر نیست و هنر نوشتن یکی از این هنرها در تغییر عادات و رفتار انسانها است.
او تصریح کرد: نوشتن در مورد زندگی بزرگان و پیامبران و ائمه اطهار نیز که الگو و نمونه رفتار و کردار انسانی و فضیلتهای الهی هستند کافی است که خواننده را جذب کرده و در او تغییر رفتار ایجاد کند.
راوی محبوب قصه ظهر جمعه تاکید کرد: خداوند در قرآن نیز برای تحت تاثیر قرار دادن انسانها از قصص بهره برده است و از یوسف به عنوان مثل اعلای تقوا، حضرت ایوب (ع) به عنوان مثل اعلای صبر، حضرت ابراهیم (ع) به عنوان مثل اعلای اخلاص در داستانهای قرآنی یاد کرده است.
انتهای پیام//ز.ق