به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در این گزارش قصد داریم طرز تهیه سوپ تورتیلا را بهشما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ تورتیلا
۲ عدد سینه مرغ پخته شده
۴۱۰ میلی لیتر آب مرغ
۲۸۰ گرم ذرت پخته شده
۱۰۰ گرم لوبیا سیاه خیس خورده
۲ عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
۴۲۰ گرم پوره گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز خرد شده
۱۱۵ گرم فلفل چیلی سبز خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
۲ فنجان آب
۱ قاشق چایخوری زیره
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
۱ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ عدد برگ بو
مقداری چیپس تورتیلا
مقداری خامه ترش
مقداری پنیر رنده شده
به میزان دلخواه سس تند
طرز تهیه:
مرحله اول: در قابلمهای پوره گوجه فرنگی را به همراه پیاز، سیر و چیلی سبز با هم مخلوط کرده و آب مرغ را به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را رئی حرارت قرار دهید تا مواد به جوش آیند.
مرحله دوم: پس از به جوش آمدن مواد گفته شده، برگ بو، زیره، پودر چیلی، نمک، فلفل سیاه و قرمز، سس تند، ذرت و لوبیا سیاه را نیز به مخلوط گفته شده اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و شعله گاز را تا حد متوسط رو به پایینی کاهش دهید تا مواد سوپ به آرامی بپزند. هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله سوم: سیب زمینیهای خرد شده را آب پز کنید. طوری که فقط نرم شوند و چنگال درون آنها فرو رود. سپس از آب دربیاورید.
مرحله چهارم: سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنیدو به همراه سیب زمینی پخته شده به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ یک ساعت دیگر هم بپزد.
مرحله پنجم: سوپ شما آماده است. روی آن را میتوانید با پنیر، خامه ترش و چیپس تورتیلا تزئین و سپس آن را سرو کنید.
نکاتی در رابطه با سوپ تورتیلا
مقدار مواد گفته شده مناسب ۶ نفر است.
مقدار نمک و فلفل را بسته به مزاج خود میتوانید تغییر دهید.
منبع:برترین ها
انتهای پیام/