حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۷ هزار تا ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشیها ۲۴ هزار تا ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان است.
وی افزود: با توجه به وضعیت فعلی عرضه و تقاضا پیش بینی میشود که نوسان محسوسی در بازار مرغ رخ ندهد.
اسداله نژاد ادامه داد: بارها به مسئولان دستگاههای دولتی هشدار دادیم که ثمره رویکرد غیرمنطقی در بحث تامین نهاده ها، بی رغبتی مرغداران به امر تولید خواهد بود چرا که با افزایش هزینه ها، تولید غیر اقتصادی است.
این مقاممسئول از کمبود عرضه مرغ خبر داد و گفت: بنابر پیش بینیهای قبلی، عرضه مرغ به سبب نبود میل و رغبت مرغداران به جوجه ریزی کاهش یافته است که اگر تدابیر جدی برای بازار نهادههای دامیاندیشیده نشود، قیمت مرغ دچار بحران میشود.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه بازار نهادههای دامی تغییر محسوسی نداشته است، بیان کرد: با وجود ساماندهی سامانه بازارگاه نهادههای دامی، انتظار میرود که ۱۰۰ درصد ذرت و سویا با نرخ مصوب در اختیار مرغداران قرار گیرد تا شاهد کاهش قیمت تمام شده و نرخ نهایی محصول در بازار باشیم.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: اتخاذ سیاست گذاری نادرست مسئولان منجر به ایجاد بحران در بازار مرغ خواهد شد.
وی نسبت به بی توجهی مسئولان نسبت به آینده تولید گفت: بی توجهی مسئولان امر به بخش تولید، تبعاتی همچون بحران شدید مرغ را در بر دارد که دولت باید پاسخگو باشد چرا که سهل انگاری دولت این چالش را ایجاد کرده است.
اسداله نژاد ادامه داد: اگر دولت به تعهدات خود در ارتباط با توزیع نهاده عمل نکند و بدون نظرخواهی از وزارت جهاد و تشکلها مصوبهای را ابلاغ کند، بدیهی است که هیچ منطقی این امر را نمیپذیرد.
این مقاممسئول از کمبود عرضه مرغ خبر داد و گفت: بنابر پیش بینیهای قبلی، عرضه مرغ به سبب نبود میل و رغبت مرغداران به جوجه ریزی کاهش یافته است که اگر تدابیر جدی برای بازار نهادههای دامیاندیشیده نشود، قیمت مرغ دچار بحران میشود.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه بازار نهادههای دامی تغییر محسوسی نداشته است، بیان کرد: با وجود ساماندهی سامانه بازارگاه نهادههای دامی، انتظار میرود که ۱۰۰ درصد ذرت و سویا با نرخ مصوب در اختیار مرغداران قرار گیرد و در این صورت احتمال کاهش قیمت مرغ وجود دارد.
به گفته این مقام مسئول، پیش بینیها تا حدودی محقق شده به طوریکه کمبود تولید، زمینه را برای افزایش قیمت در بازار ایجاد کرده است و با استمرار روند فعلی شرایط حادتر خواهد شد چرا که تولیدکننده رغبتی به جوجه ریزی ندارد.
وی نرخ منطقی هر کیلو مرغ زنده را ۱۷ هزار تا ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: با تامین ۴۰ درصد نهادهها با نرخ مصوب، قیمت تمام شده تولید در همین حد خواهد بود.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: اتخاذ سیاست گذاری نادرست مسئولان منجر به ایجاد بحران در بازار مرغ خواهد شد.
اسداله نژاد در واکنش به تصویب نرخ ۱۳ هزار تومانی کارگروه تنظیم بازار بیان کرد: علی رغم تصویب نرخ ۱۳ هزار تومانی به ازای هر کیلو مرغ زنده، اما هنوز به صورت رسمی اعلام نشده تا فشار بر تولیدکننده کاهش یابد.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی نسبت به بحران شدید مرغ هشدار داد و گفت: بی توجهی مسئولان امر به بخش تولید، تبعاتی همچون بحران شدید مرغ را در بر دارد که دولت باید پاسخگو باشد چرا که سهل انگاری دولت این چالش را ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه بازار نهادههای دامی همچنان آشفته است، افزود: با توجه به تامین بخش عمده نهاده از بازار آزاد، تولیدکننده رغبتی به جوجه ریزی ندارد، این درحالی است که ستاد تنظیم بازار بی توجه به قیمت تمام شده تولید، نرخ ۱۳ هزار تومانی را برای هر کیلو مرغ مصوب کرده است که اگر این نرخ اصلاح نشود، با بحران کمبود مرغ در سطح کشور مواجه خواهیم شد.
این مقام مسئول در پایان درباره آینده بازار مرغ تصریح کرد: دولت با اتخاذ برخی تدابیر باید مرغداران را به سمت جوجه ریزی سوق دهد، در غیر این صورت با چالش کمبود مرغ در سطح کشور روبرو خواهیم شد.
انتهای پیام/
زن و بچه های خودتون در رفاه و آرامشن، مردم در عذاب و پدرها خجالت زده سفره زن و بچشون.
به جای رونق اقتصادی آنچنان گرونی ایجاد کردی که مردم کمرشون خم شده به قرآن
نه شادی داریم نه امید دارم
خیلی نامردین فقط همین.
لطفا نظرات مردم رو منتشر کنید
«وای مرغ هم آسمانی شد چه توفقی.»
کلی خندیدم.
اینها سود ۸۰ در صدی مثل گذشته می خوان که دندون گرد شدند.
هرکی تولید نکنه کارخانه وواحد تولیدیش مصادره و به اهلش با تعهد سپرده بشه
هر روز قیمت ها زیاد میشه و کسی هم کاری نمیکنه.
بابا به خدا راه حل تو پلمپ چند ماهه ی کارخونه داراست.تا بقیه حساب کار دستشون بیاد و قیمت ها را برگردونند به روال عادی .
چکار می کنند قوه ی قضائیه و سازمان تعزیرات؟؟؟؟
تا ۱۴۰۰
علی برکت الله
مسئولین تعطیلاته رفتن گلاب بیارن.....
مسئولین دارن گیم نت بازی میکنن...