به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه امروز (۲۷ مهر) در جلسه شورای اداری اداره کل اوقاف وامور خیریه استان کرمانشاه با بیان اینکه در استان کرمانشاه حدود ۹ هزار دانش آموز داریم که تبلت و یا گوشی هوشمند ندارند تا بتوانند به شبکه آموزش دانشآموزان شاد متصل شوند گفت: هر چند تهیه تبلت برای این تعداد دانش آموز کار سختی است و حدود ۱۶ میلیارد تومان پول لازم دارد، اما امیدواریم با استفاده از ظرفیت نهادهای مختلف و خیرین بتوانیم نیاز این دانشآموزان را برطرف کنیم.
مقام ارشد اجرایی دولت در استان کرمانشاه با بیان اینکه شرایط استان کرمانشاه از حیث برخورداری از موقوفات بگونهای است که این توان را دارد که خیلی از مشکلات استان را مرتفع کند گفت: مجموعه اوقاف در حوزه اشتغالزایی ورود کند و برای بیکاران استان که کم هم نیستند، اشتغالزایی کند.
بازوند با بیان اینکه اوقاف در مقطع کنونی نیاز به نوآوری دارد گفت: شرایط وقف نیاز به تغییر و تحول دارد، چون گرفتاریهای امروز با موقوفات گذشته حل شدنی نیست و نیاز به موقوفات جدید داریم.
اوبیان کرد: اگر وقف به کمک آسیبهای اجتماعی بیاید میتواند خیلی از گرفتاریهای استان را حل کند، لذا باید واقفان جدید را به سمت وقف کردن برای حل آسیبهای اجتماعی سمت و سو دهیم تا آسیبهای اجتماعی زیر پوست شهر را که زیاد هم هستند، حل کنیم.
استاندار کرمانشاه سپس اشارهای هم به در دست تهیه بودن طرح جامع کرمانشاه داشت و گفت: این طرح تا سه ماه دیگر تهیه میشود، لذا از مجموعه اوقاف میخواهیم تا در قالب نامهای برای ابلاغ به مشاور و شهرداری نقطه نظرات خود را برای لحاظ شدن نقش اوقاف در طرح جامع کرمانشاه ارائه کند، چون اگر خواهان ورود اوقاف به موضوع توسعه استان هستیم باید اول ابزار آن را فراهم کنیم.
بازوند سپس به شرایط حال حاضر کرمانشاه از حیث شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: استان کرمانشاه در موج سوم کرونا در شرایط سخت و پرخطری به سر میبرد و هم اکنون ۶۸۰ نفر کرونایی در بیمارستانها بستری بوده و ۱۸۰ نفر بستری در ICU داریم. اگر ۱۰۰ تا ۱۲۰ نفر به آمار بستریهای کرونایی استان اضافه شود و آمار بستریها به مرز ۸۰۰ نفر برسد بیمارستانها دیگر ظرفیت نخواهند داشت.
استاندار کرمانشاه با اشاره به ضعیف بودن رعایت دستورالعمل های بهداشتی در استان گفت: هم اکنون میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی در استان کرمانشاه حدود ۴۲ درصد است که این عدد کمتر از میانگین کشوری با ۵۸ درصد، است که اصلا قابل قبول نیست.
بازوند بیان کرد: در پیک دوم کرونا روزانه هفت نفر فوتی در استان کرمانشاه داشتیم، اما در پیک سوم این آمار به ۱۸ نفر رسیده و این یعنی هر ۷۰ تا ۸۰ دقیقه یک فوتی کرونایی میدهیم.
در این نشست حجت الاسلام محمد صالحی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه برای اختصاص ۲۵۰ میلیون تومان پول برای تهیه تبلت برای دانشآموزان بی بضاعت از محل درآمدهای موقوفات استان قول مساعد داد.
انتهای پیام/ز