آخرین چین چای - گیلان

برداشت برگ سبز چای در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه انجام می‌شود. چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، چین تابستانه از اواخر خردادماه و چین پاییزه نیز از مهرماه انجام می‌شود. چای پس از آب پرمصرف‌ترین نوشیدنی جهان است و یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تئین وآنتی‌اکسیدان‌ها است، و دارای طعمی مطلوب که کمی تلخ و گس می‌باشد. ‎
۲۸ / ۰۷ / ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۴
/
پربازدیدترین عکس‌ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۱۲:۴۵ ۲۸ مهر ۱۳۹۹
ایران زیبای ما. همیشه سبز و سرفراز باشی.