به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد شیرازی قائم مقام معاونت مهندسی شرکت پارس خودرو ضمن اشاره به افزایش ظرفیت خط بدنه X۲۰۰ در این شرکت گفت: با توجه به خروج پلتفرم X۱۰۰ از خط تولید در پارس خودرو از خرداد ماه سال گذشته برنامه ریزیها در گروه خودروسازی سایپا برای جایگزینی پلتفرم جدید در این شرکت آغاز شد.
او ادامه داد: بعد از تصمیم نهایی به همت متخصصان گروه خودروسازی سایپا و شرکت پارس خودرو در حدود ۹ ماه، طراحی، نصب و راه اندازی خط بدنه به طول انجامید و ساخت این خط با استفاده از پتانسیلهای سخت افزاری داخل گروه سایپا صورت گرفت.
شیرازی اضافه کرد: در راه اندازی این خط همه جیک، فیکسچرها، گانهای جوشکاری و دیگر متعلقات موجود در گروه سایپا طراحی، تولید و یا بازسازی شدهاند که صرفه جویی اقتصادی زیادی در ارزبری به همراه داشت.
او همچنین ضمن اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای راه اندازی این خط جدید بدنه در سایت شمالی پارس خودرو گفت: از بهمن ماه سال ۹۸ با ورود ماشین آلات به سایت شمالی آماده سازی زیرساختهای تولید بدنه خانواده X۲۰۰ آغاز شد و با وجود این که شیوع ویروس کرونا کارها را کمی کند کرده بود، اما با این حال در تمام طول نوروز فعالیتها ادامه یافت و در نهایت در ابتدای خرداد ماه ۹۹ توانستیم بدنههای تولید آزمایشی را در خط راه اندازی کنیم.
قائم مقام معاونت مهندسی شرکت پارس خودرو تصریح کرد: این خط از ابتدا نیز طوری طراحی شد که امکان افزایش ظرفیت تولید در آن در یک بازه کوتاه زمانی میسر شود و در حال حاضر نیز بدنه خودروهای کوییک و ساینا در آن تولید میشوند.
شیرازی تصریح کرد: در این خط تعداد ۲۵۰ نفر از همکاران در هر شیفت مشغول به کار هستند. ضمن این که این خط در مساحتی به اندازه ۷ هزار متر مربع احداث شده است که در آن ۸۲ ایستگاه، ۲۱۵ گان جوش و ۶ ربات به کارگیری شده است.
او در پایان گفت: در روزهای گذشته از رکورد تولید ۴۶۲ بدنه کوییک آن هم فقط در سایت شمالی شرکت پارس خودرو عبور کردهایم و این افزایش تولید را با وجود تحریمها در سال جهش تولید برای گروه خودروسازی سایپا و شرکت پارس خودرو محقق کنیم.
انتهای پیام/