به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، منوچهر پارسافر، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت زعفران در ۲۲ هکتار از مناطق کوهستانی این استان آغاز شده است.
او افزود: پیش بینی میشود زعفران کاران گیلانی، امسال بیش از ۶۷ کیلوگرم زعفران به ارزش ۱۶ میلیارد و ۸۲۰ میلیون ریال برداشت کنند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: این مقدار زعفران از مناطق کوهستانی شهرستانهای سیاهکل، رودبار، املش، رشت، رضوانشهر، صومعه سرا و فومن برداشت میشود.
پارسافر اظهار داشت: بیشترین سطح زیر کشت این محصول به مساحت ۱۴ هکتار در شهرستان سیاهکل است.
او کشت این محصول را فرصت مناسبی برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی دانست و تصریح کرد: زعفران در مناطق کوهستانی گیلان در ارتفاع هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ متر از سطح دریا کشت میشود.
بیشتر بخوانید
مصرف زعفران برای افزایش ایمنی بدن، سلامت قلب، کنترل دیابت، کاهش اضطراب، جلوگیری از سرطان و بسیاری از بیماریهای دیگر مفید است.
انتهای پیام/ع
برنج، چای، زیتون، نوغان ابریشم محصولات اصلی گیلان است.
گل محمدی و زعفران و گل گاوزبان و آلوئه ورا هیچ گاه غذای ملت را تامین نمیکند که در این شرایط به واردکننده برنج و غلات تبدیل خواهیم شد.......
خربزه آب است فکر نان باید کرد