درویشیان گفت: علی‌رغم ادعای آمریکا که راه تأمین دارو و غذا برای ایران باز هست، اما تمام درگاه‌های ورود به ایران مسدود است.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن درویشیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در نشست آمبودزمان کشورهای اسلامی که به‌ صورت ویدئو کنفرانس و با حضور روسای آمبودزمان ۶ کشور عضو هیأت‌ مدیره انجمن آمبودزمان کشورهای اسلامی برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در زمینه مبارزه با کرونا اظهار کرد: امسال با توجه به فراگیری ویروس کرونا، ملت ایران در دو جبهه در حال جنگ هستند؛ اول مبارزه با ویروس کووید ۱۹ و دوم جنگ با تروریسم اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه علیه ایران که تأثیر قابل‌توجهی در مبارزه با بیماری کووید ۱۹ به‌ ویژه در زمینه نیازهای بهداشتی مانند دارو و نیازهای غذایی داشته است.

وی با انتقاد از تحریم‌های ظالمانه آمریکا گفت: علی‌رغم ادعای آمریکا که راه تأمین دارو و غذا برای ایران باز هست، اما تمام درگاه‌های تأمین و انتقال دارو و موادغذایی به کشور ایران مسدود است.

درویشیان اظهار داشت: ملت ایران علی‌رغم همه تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی در مدت بسیار کوتاهی ظرف کمتر از چند هفته توانست نسبت به تولید اقلام بهداشتی از جمله ماسک و مواد ضدعفونی اقدام کرده و حتی فرآیند تولید داروی ویروس کرونا را شروع کند و در این زمینه به نتایج خوبی رسیده‌ایم.

رئیس آمبودزمان جمهوری اسلامی ایران گفت: تجربه خوبی در زمینه تولید و توزیع اقلام بهداشتی که در روزهای اول شیوع این ویروس به‌ شدت دچار مشکل بودیم، پیدا کردیم، به‌نوعی که امروز علاوه بر تأمین نیاز داخلی آمادگی صادرات برخی اقلام بهداشتی را داریم.

سازمان بازرسی از ابتدای شیوع بیماری کرونا برای کنترل این بیماری نظارت داشته است

وی تأکید کرد: سازمان بازرسی‌کل کشور از ابتدای شیوع بیماری کرونا در ایران بر همه اقداماتی که در جهت پیگیری کنترل این بیماری و رفع نیازهای اولیه مردم صورت گیرد، نظارت کرده است؛ از جمله اینکه پیگیری سازمان بازرسی باعث شد نسبت به تأمین تجهیزات اولیه بهداشتی قبل از شروع بیماری در کشور اقدام شود.

درویشیان خاطرنشان کرد: برخی مشکلات شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات مورد نیاز مقابله با کرونا با پیگیری که سازمان بازرسی کل کشور انجام داد، رفع شد. نظارت بر توزیع اقلام در بیمارستان‌ها و کنترل میزان دپو یا نگهداشت اقلام مبارزه با کرونا در کشور باعث شد این اقلام از توزیع مناسبی برخوردار باشند.

وی گفت: یکی از اقدامات و تجاربی که ایران در جریان مبارزه با این ویروس دارد، استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید اقلام بهداشتی است همچنین استفاده از تمام ظرفیت‌های بخش خصوصی و بخش‌های نظامی و انتظامی برای مبارزه با کرونا است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگر از این نشست، با اشاره به اهمیت موضوع آموزش در ارتقای فعالیت‌های آمبودزمانی انجمن آمبودزمان کشورهای اسلامی چند پیشنهاد کاربردی ارائه کرد که با استقبال اعضا مواجه شد.

نایب رئیس آمبودزمان کشورهای اسلامی همچنین از این انجمن خواست با توجه به مذاکرات قبل، بیانیه‌ای درباره اهانت به قرآن کریم و پیامبر اعظم(ص) و همچنین خیانت امارات و بحرین در خصوص برقراری رابطه رسمی با رژیم صهیونیستی صادر کنند.

در اجلاس هیأت‌مدیره انجمن آمبودزمان کشورهای اسلامی که به‌صورت برخط برگزار شد، شریف مالکوچ «رئیس آمبودزمان ترکیه» و «رئیس آمبودزمان کشورهای اسلامی»، حجت‌الاسلام درویشیان «رئیس سازمان بازرسی کل کشور» و «نائب رئیس انجمن آمبودزمان کشورهای اسلامی»، مشتاق احمد سوکرا «نماینده فدرال مالیاتی پاکستان» و «دبیرکل انجمن آمبودزمان های کشورهای اسلامی»، سابینا علی آوا «کمیسیونر حقوق بشر جمهوری آذربایجان»، محمد بن علی لو «آمبودزمان مراکش» و احسان حسین بابیکر «رییس سازمان شکایات مردمی سودان» حضور داشتند.

دستور کار این نشست که پیشتر برای اعضا ارسال‌شده بود عبارت است از «اقدامات و فعالیت‌های نهادهای آمبودزمانی در خصوص بیماری همه‌گیر جهانی کووید ۱۹»، «فعالیت‌های آموزشی»، «تقویت شبکه ارتباطی بین اعضای انجمن»، «پیشنهادهای مربوط به میزبانی اجلاس آینده هیأت‌ مدیره و اجلاس مجمع عمومی برای سال ۲۰۲۱».

در اجلاس مجمع عمومی انجمن آمبودزمان های کشورهای اسلامی که در سال ۲۰۱۹ در شهر استانبول برگزار شد، تصمیم گرفته شد که آمبودزمان کشور مراکش میزبان اجلاس هیأت‌ مدیره انجمن در سال ۲۰۲۰ باشد. بااین‌حال به دلیل همه‌گیری بیماری کووید ۱۹، توافق شده است که این اجلاس از طریق ویدئوکنفرانس انجام شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار