وی با اشاره به اینکه تاکنون بیمهای که فرد خود کارفرمای خود باشد را نداشتیم، گفت: صندوق بیمه روستاییان و عشایر به همین منظور توسط دولت تشکیل و قرار شد مناطق روستایی و عشایر را پوشش دهیم.
شیرکانی گفت: مطابق با اتفاقی که در روز روستا افتاد و پیگیری وزارت کار، ریاست جمهوری و سازمان برنامه بودجه پوشش بیمه محرومان در دستور کار قرار گرفت و از امروز فرش بافانی که هیچ پوشش بیمهای نداشتند تحت پوشش قرار میگیرند و در سال اول صد در صد رایگان بیمه میشوند.
رئیس صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر بیان کرد: قالیبافان ۳ خدمت اصلی مستمری در دوران بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی را دریافت میکنند.
وی افزود: در صندوق بیمه روستائیان و عشایر به این صورت است که ۵ درصد حق بیمه را خود بیمه شده و ۱۰ درصد را دولت پرداخت میکرد، اما به مدت یکسال ۱۵ درصد حق بیمه روستائیان را دولت پرداخت میکند و هر سال یک درصد مشارکت قالیبافان در پرداخت حق بیمه افزوده میشود تا به شرایط عادی فعلی که ۵ درصد بیمه شده و ۱۰ درصد کارفرما برسیم.
شیرکانی با بیان اینکه تلاش میکنیم با پوشش بیمه خوب از مهاجرت روستائیان جلوگیری و به تولیدات روستایی کمک کنیم، گفت: سالی ۲ هزار نفر از شهر به روستا باز میگردند و بیمه خود را از سازمان تامین اجتماعی به صندوق بیمه روستائیان و عشایر منتقل میکنند که این نشان از مهاجرت معکوس روستائیان است.
رئیس صندوق بیمه روستائیان و عشایر درباره همسان سازی حقوق مستمری بگیران این صندوق، گفت: امروز مصوبه همسان سازی حقوق مستمری بگیران صندوق بیمه روستائیان و عشایر در دولت اخذ شد و این همسان سازی به صورتی است که فردی که در سطح حقوقی یک یا ۸ صندوق روستایی در ۱۰ سال گذشته بازنشسته شده است با فرد هم سطح خود که در سال ۹۸ بازنشسته شده است یکسان حقوق گیرد و همسان سازی به معنی واقعی است.
وی خاطرنشان کرد: امروز در هیات دولت همسان سازی مصوب شد، اما ما از اول فروردین ماه در نظر گرفته ایم به همین منظور در حقوق آبان ماه مابه التفاوت حقوق را واریز میکنیم.
بیشتر بخوانید
جزئیات خدمات صندوق بیمه روستایی به بیمه شدگان/ ۵۲ هزار بازنشسته تحت پوشش بیمه روستایی هستند
علت توقف انتقال سابقه صندوق بیمه روستاییان به تأمین اجتماعی
انتهای پیام/