به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نکتهای که گیاهخواری را کمی دشوار میکند، نبود دستور پختهای متنوع برای گیاهخواران است. اگر شما هم گیاهخوارید و به دنبال ایدههای جدید برای غذاهای گیاهی هستید، پیشنهاد ما به شما لازانیا گیاهی است. لازانیا از آن دسته از غذاهای محبوب ایتالیایی است که انواع مختلفی دارد. در لازانیا گیاهی از گوشت استفاده نمیشود، در عوض میتوانید از هر سبزیجاتی که دوست دارید در تهیه این غذای هیجانانگیز استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که باید سبزیجات را از قبل آب پز کنید. همه ما میدانیم که پنیر به خوشمزه شدن لازانیا کمک میکند. ما در این دستور پخت برای اینکه خوشمزگی لازانیا گیاهی دوچندان شود، از سه نوع پنیر یعنی پنیر رومانو، پنیر موزارلا و پنیر پارمسان استفاده میکنیم. شما میتوانید لازانیا گیاهی را در خانه تهیه کرده و از طعم و مزه بسیار عالی آن لذت ببرید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه لازانیا گیاهی با چند نوع پنیر را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه لازانیا گیاهی با چند نوع پنیر
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز یک عدد
روغن زیتون ۳۰ گرم
هویج یک عدد
پیاز یک عدد
کدو سبز یک عدد
لازانیا یک بسته
ریحان خشک یک قاشق غذاخوری
پونه خشک یک قاشق غذاخوری
پنیر رومانو نصف فنجان
پنیر پارمسان نصف فنجان
پنیر موزارلا نصف فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتربخوانید
طرز تهیه لازانیا گیاهی با چند نوع پنیر
ابتدا سس سفید را درست کنید. برای این کار به دستور طرز تهیه سس سفید فرانسوی یا همان سس بشامل سر بزنید.
هویج را نگینی خرد کنید. سپس مقداری آب در یک قابلمه ریخته و هویج نگینی شده را آبپز کنید تا هویجها نرم شوند. کدوسبز و بادمجان را هم نگینی خرد کنید. یک ماهیتابه روی اجاق بگذارید و کمی روغن زیتون در آن بریزید. هویج آب پز شده، کدوسبز و بادمجان نگینیشده را در ماهیتابه تفت دهید.
پیازها را نگینی خرد کرده و به ماهیتابه اضافه کنید. فلفل دلمهای و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید.
نمک و فلفل را به مقدار دلخواه به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید. مقدار آنها به سلیقه شما بستگی دارد و میتوانید آنها را کم یا زیاد کنید. سپس ریحان و پونه خشک را اضافه کرده و خوب هم بزنید. زمانی که مواد خوب تفت داده شدند، آنها را از روی حرارت بردارید.
یک قابلمه را آب کرده و روی اجاق بگذارید. کمی روغن و نمک به آن اضافه کرده و ورقههای لازانیا را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. سپس ورقههای لازانیا را با آب سرد آبکشی کنید.
کف ظرف مخصوص فر را با کمی کره یا روغن چرب کنید. سپس روی آن کمی سس سفید بریزید. در یک لایه، ورقههای لازانیا را بچینید. روی آن کمی سس سفید ریخته و خوب پخش کنید. لایه بعدی را با موادی که آماده کردید پر کنید. این کار را تا تمام شدن مواد انجام دهید. در نهایت پنیر موزارلا، پنیر پارمسان و پنیر رومانو را رنده کرده و روی آخرین لایه میریزیم. ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس آن را از فر خارج کرده و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید خنک شود تا موقع برداشتن از هم نپاشد.
نکات
لازانیا گیاهی را میتوانید با اسفناج هم درست کنید. برای این کار باید اسفناج را تفت داده و روی ورقهای لازانیا بریزید.
اگر از طعم کدو در لازانیا گیاهی خوشتان نمیآید، میتوانید آن را حذف کرده و از اسفناج و قارچ استفاده کنید.
به جای پونه و ریحان میتوانید از سبزی دلخواهتان استفاده کنید. همچنین میتوانید به جای سبزی خشک، به لازانیا گیاهی سبزی تازه اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/