محققان استرالیایی در تلاشند امکان شارژ گوشی‌ ها توسط فرکانس‌ های نامرئی را فراهم سازند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان دانشگاه فلیندر استرالیا سعی دارند در چالش جدید خود انرژی نامرئی در فرکانس‌های مختلف محیط را مهار کنند. انرژی مد نظر این افراد شامل فرکانس‌های موجود در باد، هوا و الکتریسیته می‌شود. این فناوری که با عنوان نانوژنراتورهای تریبوالکتریک یا TENG شناخته می‌شود با هزینه کم و پیکربندی ساده قادر به تولید شارژ است.

با استفاده از این فناوری انسان‌ها قادرند دستگاه‌های الکتریکی کوچک مانند گوشی‌های هوشمند، دستگاه‌های بیومکانیک، حسگرهای مختلف مانند حسگر دما، فشار و نمونه‌های شیمیایی را شارژ کنند. این اطلاعات به تازگی توسط پروفسور یوهانگ تانگ از بخش علم و مهندسی دانشگاه فلیندر استرالیا منتشر شده‌ است.

تحقیقات در حال حاضر برای توسعه این فناوری ارزان صورت می‌گیرد و محققان سعی دارند از این طریق انرژی را با قیمتی بسیار کم در اختیار افراد قرار دهند. محمد خرسند، یکی از نویسندگان معتبر در مبحث نانو انرژی اظهار داشت: "محققان با استفاده از مواد غیرتهاجمی می‌توانند در آینده از این ویژگی برای کاربردهای مختلف در گجت‌های پوشیدنی استفاده کنند". 

 شارژ گوشی توسط انرژی موجود در هوا


بیشتر بخوانید


تلاش دیگر دانشگاه‌ها برای توسعه فناوری TENG

 در حال حاضر گروه‌های تحقیقاتی دیگری مانند دانشگاه سیدنی در استرالیا هم برآنند با کمک به دانشگاه فلیندر این فناوری را توسعه دهند و سرعت رشد آن را بیشتر کنند. این فناوری می‌تواند در مدت زمان کوتاه اتلاف انرژی را به میزان زیادی کاهش دهد و هزینه‌های کاربران برای دریافت انرژی را کنترل کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.