به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیویتو Chivito یک ساندویچ سنتی اروگوئهای است که شامل چند برش استیک، گوشت ران، پنیر، تخم مرغ و سس مایونز میشود. بعضی از محلیها برای تهیه ساندویچ چیویتو به آن بیکن هم اضافه میکنند. امروزه هر کجای اروگوئه باشید میتوانید به سادگی ساندویچ چیویتو سفارش دهید. در ادامه مطلب با طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه آشنا خواهید شد.
بیشتربخوانید
مواد لازم برای تهیه ساندویچ چیویتو
استیک گوشت دنده بدون استخوان نیم کیلوگرم (۴ برش افقی و نازک) نان ساندویچی چهار عدد سس مایونز خرید آنلاین نصف فنجان بیکن چهار تکه روغن زیتون دو قاشق غذا خوری تخم مرغ چهار عدد بزرگ پاسترامی سولیکو۱۰۰ گرم پنیر کممبر یک برش نیم سانتیکاهو مجلسی چهار برگ بزرگ گوجه فرنگی دو عدد فلفل سبز کباب شده دو عدد
طرز تهیه ساندویچ چیویتو
مرحله اول
با کمک گوشت کوب به آرامی روی گوشتهای استیک بکوبید تا تقریبا نیم سانتیمتر شوند سپس روی آنها نمک بپاشید.
مرحله دوم
نان ساندویچی را از وسط دو قسمت کنید و داخل هر دو طرف را سس مایونز بمالید و آنها را کنار بگذارید.
مرحله سوم
یک تابه دو طرفه را روی حرارت ملایم گرم کنید، بیکنها را داخل آن بگذارید تا کمی گرم شوند، یک دور آنها را برگردانید و سپس کنار بگذارید.
مرحله چهارم
استیکها را روی تابه بگذارید و دو دقیقه به حال خود رها کنید تا بپزند. حالا آنها را برگردانید و یک یا چند دقیقه دیگر بپزید تا نرم و آبدار شوند.
مرحله پنجم
وقتی منتظر پخت استیکها هستید، روغن زیتون را در تابهای دیگر گرم کنید، سپس تخممرغها را اضافه کنید تا جایی که سفیده درست شود و زرده عسلی باشد.
مرحله ششم
روی یک طرف نان یک تکه استیک بگذارید و روی آن پاسترامی، پنیر کممبر و تخم مرغ نیمرو قرار دهید. طرف دیگر را با کاهو، گوجه فرنگی و فلفل کبابی پر کنید و ساندویچ را ببندید. ساندویچ چیویتو را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده آن را سرو کرده و نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/