به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،کریمی مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: افزایش بارندگی، رعایت اصول فنی توسط باغداران، ارتباط خوب بین مروجان با کشاورزان و باغداران و نیز استفاده از مواد ضد تنش و مکانیزه کردن باغات با بهره گیری از سیستمهای ضد سرما و ضد تگرگ از عمده دلایل افزایش تولید محصول گردو در این شهرستان بوده است.
او گفت: امسال حدود چهار هزار و ۴۰۰ تن گردو از یک هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی زیرکشت این محصول برداشت شده است.
کریمی اصل افزود: براساس برآوردهای کارشناسان جهاد کشاورزی، مقدار تولید متوسط گردو از سطح باغات این شهرستان در سال زراعی جاری، حدود چهار تن در هر هکتار است.
او گفت: گردوی تولیدی این شهرستان به دلیل کیفیت مناسب به بازارهای داخلی و خارجی عرضه میشود.
شهرستان مراغه با بیش از ۱۱۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی است.
انتهای پیام/ک