عطایی نژاد معاون بهبود تولیدات دامی
جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، با بیان اینکه مازندران ۲۱ درصد تولید عسل کشور را برعهده دارد، گفت: شیوع
ویروس کرونا صادرات عسل مازندران را به صفر رسانده است.
او افزود: صادرات این محصول با توجه به شرایط و میزان تولید متغییر بوده اما حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد عسل تولید شده استان سالهای قبل به کشورهای عراق و افغانستان صادر میشد که امسال به علت شیوع کرونا این روند متوقف شد.
عطایی نژاد با اشاره به رتبه هشتم مازندران در تولید عسل در کشور، گفت: ۵ هزار و ۲۴۳ تن عسل در شش ماهه نخست امسال در استان تولید شد که میزان برداشت از هر کندو مدرن ۹/۲ کیلوگرم بود.
او افزود: بیش از ۵۸ هزار و پانصد کندو مدرن در مازندران وجود دارد که زمینه اشتغال را برای دو هزار نفر فراهم کرده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی مازندران با بیان اینکه شهرستانهای بابل، ساری، سوادکوه، آمل و رامسر بیشترین تولید عسل را در استان دارند،گفت: عسل مرکبات، جنگلی و ییلاقی بیشترین گونههای تولیدی عسل در استان هستند.
انتهای پیام/س