به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، دهقاتی، رییس خانه کشاورز بم گفت : با توجه به این که شهر بم یک باغ شهر است و با شرایط فعلی رسیدگی به باغ ها به صورت سنتی هزینههای زیادی برای کشاورزان و نخلداران دارد توسعه مکانیزاسیون به کمک کشاورزان آمده است.
او افزود: امروز چند دستگاه مکانیزه کشاورزی در شهرستان بم به بهره برداری رسید، دستگاه خورد کن ضایعات و سر شاخههای نخل خرما که تولیداتش به مصارف گلخانه ها و همچنین خوراک دام می رسد.
دهقانی افزود: دستگاه گرده افشانی به صورت مکانیزه هم با کمترین میزان مصرف گرده امروز به بهره برداری رسید.
عارف کیا ،رییس محیط زیست بم گفت: یکی از دغدغههای محیط زیست با توجه به باغ شهر بودن بم پسماندهای کشاورزی شامل سرشاخه ها و تنههای درخت خرما بود که با تکنولوژی و طراحی دستگاه خورد کن ضایعات می توان از سوختن آنها و آسیب به محیط زیست جلوگیری کرد.
فروزنده سازنده دستگاههای مکانیزه و بالابر نخل هم گفت: دستگاه بالابر نخل ،هرس وگرده افشانی نخل را با هدف کمک به کشاورزی ساخته ام.
او ادامه داد: سالانه تعداد زیادی از کارگران و کشاورزان از نخل ها سقوط می کردند و این امر حتی باعث قطع نخاع و مرگ کشاورزان می شد به همین دلیل به این فکر افتادم تا دستگاه بالابر نخل را بسازم که امروز به بهره برداری رسید و مورد استقبال زیادی قرارگرفته است .
محمد حسین اکبری، نایب رییس انجمن خرمای استان کرمان هم گفت: رونمایی از ۴ دستگاه مکانیزه کمک فراوانی به کشاورزان و نخل داران خواهد کرد این چهار دستگاه شامل سرشاخه و ضایعات خردکن خرما، دستگاه گرده افشانی، دستگاه اره شارژی برای هرس نخل و دستگاه بالابر نخل است.
انتهای پیام/ی