فطایر گوشت، یکی از انواع غذا‌های عربی خوشمزه و پرطرفدار است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در واقع اسم این نوع غذا، یعنی فطایر به معنی نان لقمه‌ای است که با انواع مواد، چون مرغ، سوسیس، سبزیجات مختلف و… طبخ می‌شود. راحتی طبخ و سرو آن باعث معروفیت و پرطرفدار بودن این غذا شده است. می‌توانید آن را به عنوان عصرانه و یا دسر در انواع مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی خود سرو نمایید.

دلیل معروفیت غذای فطایر گوشت در میان ایرانیان نیز به خاطر شباهت این غذا به پیراشکی است. راحتی و سبکی سرو آن و همچنین خوشمزگی و لذیذ بودن آن که می‌توانید با انواع مواد غذایی مورد نظر خود، مایه داخل فطایر را آماده نمایید، باعث پرطرفدار بودن این غذای لذیذ شده است.

در کشور‌های عربی، معمولاً فطایر گوشت را به عنوان پیش غذا و به خصوص در ماه‌های رمضان سرو می‌کنند. می‌توانید با توجه به ذائقه غذایی خود مواد مایه فطایر را کمی تغییر دهید و حتیداز مرغ و قارچ نیز در طبخ آن استفاده کنید. مطمئناً پنیر گودا و پنیر پیتزا موجود در طبخ این غذای عربی، آن را بسیار خوشمزه و خاص خواهد کرد.


مواد لازم

آرد: ۴ پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
پنیر گودا: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، کنجد و پاپریکا: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

مراحل

برای درست کردن خمیر فطایر، ابتدا مواد آرد، روغن زیتون، خمیر مایه، شکر و کمی نمک را در یک ظرف بریزید و مخلوط نمایید.

سپس شیر ولرم شده و کره آب شده را مرحله مرحله به خمیر اضافه و ورز دهید.

حالا باید یک ساعت و نیم خمیر را استراحت دهید.

برای درست کردن مواد میانی فطایر گوشت نیز، ابتدا پیاز را نگینی خرد و در ماهیتابه کمی تفت دهید.

سپس گوشت چرخ کرده را نیز اضافه و تفت دهید.

فلفل دلمه‌ای خرد شده، رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها را اضافه و مواد را مخلوط نمایید.

در آخر جعفری خرد شده را نیز افزوده و حرارت را خاموش کنید.

بعد از استراحت خمیر، آن را به قسمت‌های مساوی به اندازه توپ کوچک تقسیم کنید.

خمیر را به صورت گرد درآورده و صاف کنید.

ابتدا کمی پنیر گودا بر روی خمیر بریزید و سپس ۲ قاشق از مایه خمیر ریخته و بعد پنیر پیتزا بر روی آن بریزید و خمیر را جمع و ببندید.

تمام خمیر فطایر را به همین صورت و لقمه‌ای با مواد درست کنید.

حالا در یک کاسه کوچک تخم مرغ‌ها و کمی شیر را اضافه و مخلوط نمایید.

برای رومال فطایر پشت از این مایه بر روی خمیر کمی بمالید و سپس کمی کنجد هم بپاشید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۲:۳۱ ۱۳ آبان ۱۳۹۹
چرا هرچی غذا خوشمزه میبینیم به اعراب ربط داره نامردا چقدر دست پختی دارن