به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،گریل چیکن پنه یا پاستای مرغ کبابی یک غذای ایتالیایی محبوب است. از آن جا که انواع پاستا و پنه در ایران بسیار معروف شده اند تصمیم گرفته ایم دستور تهیه این غذای خوشمزه را آموزش دهیم. پنه نوعی پاستای لولهای شکل ایتالیایی است که دو سر آن به صورت اُریب بریده شده باشد.
هر پاستایی بنا به شکل و اندازه خود سُس متفاوتی میخواهد. برای انواع لولهای شکل پاستاها باید سسهای غلیظ تری آماده کنید. برای پاستاهای نازک مثل اسپاگتیها و ماکارونیهای معمولی سُسهای رقیقتر با روغن و گوجه فرنگی رنده شده مناسبتر است.
نکات مهم تهیه پاستا
۱-پاستا را روی حرارت بالای گاز بپزید.
۲-هنگام جوش آمدن آب که اقدام به ریختن پاستاها در آبجوش میکنید. دقت کنید که شعله گاز بالا باشد و جوشیدن آب پس از اضافه کردن پاستاها نیز ادامه داشته باشد. یک دقیقه بعد با چنگال پاستاها را هم بزنید تا رشتهها نرم شوند. برای جلوگیری از چسبیدن رشتهها باز هم هم زدن را در طول مدت پخت تکرار کنید.
۳- پاستا را بیش از حد نجوشانید. پاستا نباید زیاد نرم و شفته شوند. جوشاندن زیاد پاستا را له میکند.
۴- یک الی ۲ دقیقه مانده به پایان زمان پخت (معمولا روی بسته بندی درج میشود) بهتر است آن را تست کنید. یک پاستا را از آب بیرون آورده و زیر دندان تست کنید. نرم بودن اطراف پاستا و سفت بودن وسط آن نشان دهنده پخته بودن آن است.
۵- پاستا را بعد از ریختن در آبکش زیر آب نگیرید. چون باعث از بین رفتن طعم نشاستهای آن میشود.
۶- برای خوشمزهتر کردن پاستا مقداری پنیر پارمزان روی آنها رنده کنید. این کار باعث خوشمزهتر کردن آنها میشود.
بیشتر بخوانید
مواد لازم:
سینه مرغ:۲ قطعه
پاستا (مدادی شکل (پنه)): ۱ بسته
پنیر چدار:۴ ورق
سیر:۲ حبه
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون:به مقدار لازم
جعفری (ساطوری شده):۳ قاشق غذا خوری
ریحان: به مقدار لازم
زعفران آب کرده (اختیاری): ۲ قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ کوبیده شده را به نمک و فلفل و روغن زیتون آغشته کرده و روی گاز یا درون فر کباب کنید.
بعد از اینکه مرغ پخته شد آن را به ورقههای نازک تبدیل کنید.
یک تابه بردارید و سیرهای خرد شده را همراه با روغن در آن تفت دهید.
سپس به آن رب گوجه فرنگی افزوده و با نصف لیوان آب مخلوط کنید.
حرارت را زیاد کنید و تا به جوش آمدن آن صبر کنید.
پس از اینکه سس به جوش آمد حرارت را کم کرده و مقداری پنیر چدار، جعفری و ریحان خرد شده، نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود.
پاستا را همراه با روغن و آبجوش بپزید. (طبق دستور روی بسته)
در حالت نیم پز آبکش کنید.
پاستا آبکش شده را به سس بیفزایید و با آن مخلوط کرده و در ظرف غذا سرو کنید.
سپس آن را با روغن زیتون و تکههای مرغ تزیین کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/