دانشمندان در دانشگاه پزشکی واشنگتن با تولید واکسن نانوذراتی توانستند ایمنی بسیار قوی را در موش‌ها ایجاد کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از دیلی میل، دانشمندان آمریکایی در جدیدترین تحقیقات خود در واکسن آزمایشی کرونا، نانوذراتی را ایجاد کردند. به اعتقاد آنها این نانوذرات بسیار قوی‌تر از واکسن‌های دیگر برای مقابله با کروناست.

این تیم تحقیقاتی از دانشگاه پزشکی واشنگتن گفتند: در آزمایش‌هایی که روی موش‌ها انجام شد، نشان داد که این  واکسن ایمنی ۱۰ برابر قوی تر از دیگر نمونه نانو واکسن برای مقابله با ویروس کرونا ایجاد کرده است. همچنین این واکسن در سلول حافظه‌ قوی را به وجود می‌آورد تا در صورت ورود دوباره ویروس مهاجم، سلول با سرعت بیشتری آنتی بادی تولید کند.

آنها می‌گویند؛ واکسن کرونای آن‌ها مانند واکسن‌های دیگر که توسط شرکت‌های مختلف ساخته شده است، به ذخیره سازی در سردخانه نیاز ندارد و تولید و حمل آن به سراسر جهان آسان است.

نیل کینگ، محقق دانشگاه پزشکی واشنگتن گفت: امیدواریم ساخت این نانو واکسن کووید ۱۹ بتواند جلوی همه گیری کرونا را بگیرد. قدرت و قابلیت تولید این واکسن متفاوت با واکسن‌های کاندیدای کرونای دیگر شرکت‌هاست.

نانوذرات اعم از طبیعی یا مصنوعی، از ویژگی‌های ساختاری ویروس‌ها تقلید می‌کنند. این باعث می‌شود که نانوذرات به گیرنده‌های ویروس راحت‌تر وصل شوند، سپس بدون آموزش گیرنده‌ها را شناسایی و آنتی بادی علیه آن‌ها ایجاد می‌کنند تا با آن مقابله و از ابتلا دوباره عفونت در آینده جلوگیری کند.

این مطالعه که در مجله Cell منتشر شد، تیم آمریکایی واکسن جدید نانوذراتی را روی موش‌ها آزمایش کردند. نتایج نشان داد که آنتی بادی تولید شده ده برابر بیشتر از میزان آنتی بادی تولید شده در افرادی عادی است که به عفونت آلوده شدند. در صورت تزریق کمتر از دو دوز این واکسن نیز،  ایمنی مناسبی ایجاد می‌شود. با این حال این دانشمندان می‌گویند که این آزمایش‌ها باید روی انسان‌ها نیز انجام شود تا شواهد محکم تری داشته باشیم.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۲۴ ۱۵ آبان ۱۳۹۹
روزي كه واكسن كرونا كشف بشه بتيد جشن جهاني گرفته بشه
آخرین اخبار