به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما با خودتان خواهید گفت که املت اسفناج و پنیر موزارلا هم مگر حرفهای و غیرحرفهای دارد؛ اما اگر سری به مقالههای قبلی بزنید و کلید واژه املت را سرچ کنید، با چندین نوع املت که تمامشان با مواد غذایی و چاشنیهای مختلف درست میشوند، روبهرو خواهید شد. املت حرفهای اینبارمان هم قرار است با اسفناج، گوجه فرنگی، پیاز داغ و پنیر موزارلا توپی تهیه شود. طعم پیاز داغ در کنار پنیر و اسفناج مزه این املت را بینظیر خواهد کرد. اگر پنیر موزارلا در دسترس ندارید، میتوانید از پنیر ریکوتا یا هر پنیر دیگری که مایلید استفاده کنید. فقط زمان را از دست ندهید و حتما این املت را در یک روز تعطیل کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم برای تهیه املت اسفناج و پنیر موزارلا
اسفناج ۱۰۰ گرم
گوجه گیلاسی ۳۰۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد بزرگ
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
ریحان ۳۰ گرم
پنیر موزارلا توپی ۱۰۰ گرم
تخممرغ شش عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه املت حرفهای اسفناج و پنیر موزارلا
پیش از این طرز تهیه چند مدل املت خوشمزه مثل املت سوسیس با پنیر بوتکیزه و املت بادمجان را به شما آموزش دادهایم که میتوانید آنها را به عنوان یک صبحانه خوشمزه یا یک وعده غذای اصلی کنار دوستان و اعضای خانواده نوش جان کنید؛ در این مطلب نیز طرز تهیه یک املت اسفناج و پنیر موزارلا حرفهای را با هم یاد میگیریم.
در قدم اول برای درست کردن این املت خوشطمع باید فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا حین آماده شدن مواد گرم شود.
پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. داخل یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. پیاز خرد شده را حدود پنج تا شش دقیقه داخل روغن تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود.
گوجه فرنگیهای گیلاسی را به پیاز اضافه کنید و آنها را به مدت یک دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
برگهای اسفناج و ریحان را پس از شستن و ضدعفونی کردن داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. مواد را از روی حرارت بردارید و اسفناج و ریحان را اضافه کنید.
تمام مواد را به یک قالب مستطیلی شکل به اندازه ۲۰ در ۳۰ سانتیمتری منتقل کنید. تخم مرغها را داخل یک کاسه به کمک چنگال خوب هم بزنید و به اندازه لازم نمک و فلفل اضافه کنید؛ سپس روی مواد داخل قالب بریزید.
پنیر موزارلا توپی را خرد کنید و روی مواد داخل قالب بریزید و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ظرف را داخل فر قرار دهید تا تخم مرغها خودشان را گرفته و پنیر روی مواد طلایی شود.
نکات
اگر گوجه گیلاسی در دسترس ندارید، گوجهفرنگی عادی را به صورت نگینی خرد کرده و داخل املت بریزید.
حتما مواد را از روی حرارت بردارید و بعد برگ اسفناج و ریحان را اضافه کنید.
میتوانید در آخر هنگام سرو کمی شوید روی املت خرد کنید.
به جای پنیر موزارلا میتوانید از پنیر ریکوتا نیز استفاده کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/