به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علی اکبر اختری رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه با اشاره به بین المللی شدن دانشگاه صنعتی کرمانشاه از سال ۱۳۹۷، گفت : در مدت سه سال گذشته که بین المللی شدهایم، توانستهایم در این بخش عملکرد بسیار خوب و قابل توجهی داشته باشیم.
او گفت : طی این چندسال با حدود ۲۰ دانشگاه خارجی تفاهم نامههای همکاری منعقد کرده ایم که برخی از آنها نیز اجرایی شدهاند.
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه بااشاره به برگزاری کنفرانسها، همایش و سه ورکشاپ بین المللی در این دانشگاه، افزود: علیرغم موفقیتهایی که در تعامل و ارتباط با دانشگاههای خارجی داشتهایم، اما در بحث جذب دانشجوی خارجی چندان موفق نبودهایم.
او در پاسخ به چرایی موفق نبودن این دانشگاه در جذب دانشجویان خارجی، گفت: عمده دانشجویان خارجی که در کرمانشاه تحصیل میکنند از کشور عراق و بویژه اقلیم کردستان هستند، این درحالی است که دانشگاه صنعتی کرمانشاه در لیست دانشگاههایی که دانشجویان اقلیم میتوانند در آن تحصیل کنند قرار ندارد.
اختری ادامه داد: درحال برنامه ریزی هستیم تا بتوانیم علاوه بر بخش عرب نشین عراق، از دیگر کشورها هم دانشجویان خارجی را جذب کنیم و اقداماتی هم در این رابطه انجام شده است.
او از ترسیم چشم انداز چندساله برای جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه صنعتی خبرداد و گفت: طبق برنامه تا سال ۱۴۰۱ بین ۲۰ تا ۵۰ دانشجوی خارجی جذب خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه افزود: رشتههای مهندسی، راه آهن و انرژی از جمله حوزههایی است که بواسطه توانایی زیادی که در آنها داریم میتوانیم به بخش عرب نشین عراق خدمات صادر کنیم، لذا روی آن تمرکز داریم.
او ادامه داد: توانایی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در رشتههای مهندسی به گونهای است که درحال حاضر در کشور قطر درحال اجرای پروژهای در حوزه خدمات مهندسی هستیم.
اختری به جایگاه دانشگاه صنعتی کرمانشاه بین دانشگاههای صنعتی کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در رتبه یازدهم تا پانزدهم کشوری هستیم که جایگاه مناسبی است، اما به شرایط بهتری فکر میکنیم.
او افزود: دانشگاههایی همچون دانشگاه صنعتی شاهرود با قدمت ۳۰ تا ۴۰ سال، دانشگاه ۵۰ ساله صنعت نفت آبادان و دانشگاه ارومیه هم در همین رتبهها قرار دارند .
انتهای پیام/د