به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سید هادی سیدفضلی سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی در آئین استقبال از نودانشجویان این دانشگاه که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: گفت: تمام دانشجویان جدید الورود و دانشجویان قدیمی میتوانند از تسهیلات صندوق رفاه دانشگاه آزاد برای دریافت وام استفاده کنند. تقسیط شهریه و وامهای میان مدت و بلند مدت در سامانه آموزشیار فراهم شده و دانشجویان میتوانند درخواستهای خود را از هفته دیگر در سامانه آموزشیار ثبت کنند.
او در ادامه بیان کرد: امکان ارئه تسهیلات بانکی از طریق سامانه ساجد هم از قبل فراهم شده بود و دانشجویان میتوانستند نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند. هدف ما در دانشگاه آزاد این است که دانشجویان دغدغه مالی نداشته باشند.
سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه بیان داشت: ۳۰ درصد وامهایی که صندوق رفاه دانشگاه آزاد در اختیار دانشجویان قرار میدهد پس از اتمام فرآیند تحصیل اخذ میشود.
سید فضلی در ادامه باین کرد: دانشجویان دکتری تا سقف ۴۰ میلیون، دانشجویان کارشناسی ارشد تا سقف ۲۰ میلیون و دانشجویان کارشناسی تا سقف ۱۵ میلیون و دانشجویان کاردانی تا سقف ۱۰ میلیون میتوانند وام دریافت کنند.
سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: برخی از وامها در طول تحصیل به دانشجویان تعلق میگیرد و برخی از این وامها در پایان تحصیل نیز امکان دریافت را دارند.
او ادامه داد: حتی قبل از پرداخت شهریه ثابت دانشجویان جدید الورود میتوانند درخواست وام خود را ثبت کنند. شهریه کل دوره تحصیل با وام قرض الحسنه و به صورت قسطی پرداخت میشود.
سید فضلی در ادامه درباره نحوه پرداخت وام شهریه به دانشجویان نیز توضیح داد: وام شهریه مستقیما به حساب دانشگاه و واحد دانشگاهی واریز میشود. ولی وام مسکن و ازدواج و ... به صورت نقدی به حساب دانشجو میرود.
سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان ادامه داد: در حوزه ضامنین وامهای دانشجویی نیز امکانی فراهم شده است تا در حیطه وامهای صندوق رفاه دانشگاه آزاد دو دانشجو بتوانند ضامن یک دانشجوی دیگر شوند در قوانین ضامنین وامهای بانکهای عامل طرف قرارداد با دانشگاه متفاوت است و دانشجو نیازمند ارائه دو ضامن است. در این زمینه دانشگاه آزاد تلاش کرده این قوانین را تسهیل کند، اما بانک نیز دارای ضوابط و مقررات خاص خودش را دارد.
علیرضا صامت، مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در حال حاضر که کلاسهای مجازی است تنها دانشجویانی نیاز به خوابگاه دارند که دروس عملی اخذ کرده اند و نیاز است در واحد محل تحصیل خود حضور پیدا کنند.
او در ادامه بیان کرد: با توجه به شیوه نامههای ستاد کرونا خوابگاهها را بازگشایی کردیم و واحدهای خوابگاه دار اتاقهای یک و ۳ نفره را در اختیار دانشجویان دارای واحد عملی گذاشته اند.
مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد در ادامه افزود: دانشجویان ترم یک معمولا کلاس عملی ندارند و نیازی به خوابگاه نیز ندارند. اما اگر کلاس عملی داشته باشند خوابگاه میگیرند.
مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در توصیه به دانشجویان دکتری این دانشگاه گفت: تخفیف شهریه برای این دانشجویان محدود است؛ از همین رو به دانشجویان پیشنهاد می کنیم از وام های دانشجویی استفاده کنند.
انتهای پیام/