به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میتلوف همونطوری که از اسمش پیداست با گوشت قرمز درست میشه، ورژنهای مختلفی از میتلوف با انواع گوشتهای دیگه مثل گوشت گوسفند، گوشت خوک، گوشت گوزن و گوشت پرندگان هم وجود داره که توی این پست می خواهیم میتلوف مرغ یا در واقع چیکن لوف رو آموزش بدیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
گوشت سینه مرغ چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط
پودر سوخاری یا پودر خشک شده نان سوخاری یا باگت ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
هویج ریز خرد شده ۱ عدد
نخود فرنگی نصف لیوان
فلفل دلمه ریز خرد شده ۱ عدد
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
پودر سیر مقداری
طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده مرغ و ادویه جات و تخم مرغ و پودرسوخاری خوب مخلوط کنید و ورز دهید.
نخود فرنگی را کمی بپزید تا نرم شود، ولی له نشود.
سپس سبزیجات خرد شده را به مایه گوشتی اضافه کنید و مخلوط کنید.
کف قالب لوف پن را فویل آلومینیوم بکشید، دیوارهها را کمی چرب کنید و مایه گوشتی را در قالب ریخته و شکل دهید. به مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
سپس از قالب در آورده و ده دقیقه زمان بدهید و بعد برش بزنید.
نکته ۱: اگر تمایل دارید که روی میت لوفتان طلایی شود میتوانید بعد از در آوردن از فر در کمی روغن بر روی گاز قرار دهید یا از شعله گریل فرتان استفاده کنید.
نکته ۲: در صورت تمایل میتوانید سسی متشکل از روغن زیتون، رب، سرکه و نمک و فلفل درست کنید، با مقداری آب بر روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد و موقع سرو روی میتلف بریزید.
منبع: سرآشپزباشی
انتهای پیام/