به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه برقرسانی به روستاها بر مبنای آمار سرشماری نفوس و مسکن انجام میشود، افزود: برقرسانی به ۶۲۵ روستای فاقد برق تا پایان دولت دوازدهم انجام خواهد شد.
او ادامه داد: با انجام این پروژهها، دو هزار ۳۰ خانوار از طریق احداث ۳۰۰ کیلومتر شبکه و نصب ۱۷۰ دستگاه ترانسفورماتور با ۶.۵ مگاولتآمپر برقدار شدند.
سخنگوی صنعت برق با بیان این که در ۶ ماهه ابتدای امسال در هر روز کاری حدود یک روستا برقدار شده است، تصریح کرد: با توجه به برقرسانی به ۲ هزار و ۹۲۹ روستا در دولت تدبیر و امید، به طور میانگین هر هفته به هشت روستا در این دولت برقرسانی شده است.
رجبی مشهدی گفت: نزدیک به ۶۰ درصد روستاهای برقدار شده از طریق سیستمهای تجدیدپذیر، در دولت تدبیر و امید انجام شده است.
سخنگوی صنعت برق اظهار کرد: با برنامهریزی صورت گرفته به ۲۴۰ روستای دیگر نیز تا اسفندماه برقرسانی خواهد شد.
او با اشاره به این که در این میان برقرسانی به ۹ روستا از طریق انرژیهای نو انجام میشود، گفت: همچنین برقرسانی به ۲۰ هزارخانوار عشایر کوچنده فاقد برق نیز برنامهریزی شده است.
سخنگوی صنعت برق در خصوص تعداد روستاهای برقدار کشور نیز گفت: تاکنون به ۵۷ هزار و ۵۷۰ روستا برقرسانی شده است که به طور میانگین پس از انقلاب در هر روز ۴ روستا برقدار شده است.
او تعداد روستاهای برقدار شده توسط انرژی خورشیدی را نیز ۲۴۱ روستا عنوان کرد و گفت: آمارهای بین المللی همگی نشانگر آن است که ضریب برقرسانی به روستاها در ایران از میانگین جهانی بالاتر است.
انتهای پیام/