به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، خودرو جزو اموال منقول هر فرد به حساب میآید و ممکن است که در دعوای که میان دو نفر وجود دارد شخصی اقدام به آسیب زدن یا صدمه زدن عمدی به خود را کند یکی از این آسیب زدنها آتش سوزی عمدی است که در قانون برای آن مجازات مخصوص در نظر گرفته شده است.
در قانون مجازات اسلامی گفته شده تعرض به حق مالکیت مانند آتش زدن یا از بین بردن مال جرم به حساب میآید و مجازاتهای مخصوص به خود را دارد.
بر اساس ماده ۶۷۶ قانون مجازات اسلامی هر کس سایر اشیاء منقول متعلق به دیگری را آتش بزند به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
بر اساس همین ماده قانونی شاکی میتواند با ارائه شکوائیه به دادسرای محل وقوع جرم از شخصی که خودروی او را آتش زده شکایت کند و پس از آن مقام قضایی پرونده را به دادگاه کیفری ارسال میکند.
نکته قابل توجه این که اعمالی که تعرض به اموال تلقی میگردد مانند: تخریب و آتش زدن و یا اتلاف و... در صورتی که به قصد مقابله با حکومت اسلامی باشد مجازات محارب را خواهد داشت و همچنین قانونگذار مجازات شروع به جرم آتش زدن وسیله نقلیه را در این قانون شش ماه تا دو سال حبس تعیین کرده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/