به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با دستور تهیه اسلایس کنجد آشنا کنیم با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم
کرۀ نرم شده....... ۱۲۵ گرم
شکر قهوهای ..... ۱۴۰ گرم
تخم مرغ ...... ۲ عدد
آرد .... ۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر .... ۱ قاشق چایخوری
دارچین ...... یک دوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل ..... ۱ قاشق چایخوری
کنجد ..... ۵۰ گرم
روشتهیه
کره و شکر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و زنجفیل را الک کنید و آن را کم کم به مایۀ فراهم کرده بیفزائید و با لیسک هم بزنید. حالا ۳۰ گرم از کنجد را نیز به این مایه افزوده و مخلوط نمایید. اکنون مایۀ به دست آمده را در قالب دارای کاغذ روغنی به اندازۀ ۲۰×۳۰ سانتیمتر بریزید و صاف کنید و باقیماندۀ کنجد را رویش بپاشید. اینک شیرینی را به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، آن را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
منبع: شورو شیرین
انتهای پیام/