مجید رضا پاکاری مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، بیان کرد: فارس با سطح زیر کشت یک هزار هکتار و تولید سالیانه ۹ هزار تن خرمالو دارای رتبه نخست کشوری است.
او، بیان کرد: شهرستان های شیراز، جهرم، خفر، استهبان و کوار از مناطق مهم تولید کننده محصول خرمالو هستند.
پاکاری تصریح کرد: میوه خرمالو از سالم ترین محصولات باغی محسوب می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، ادامه داد: کاردی، قاشی، ژاپنی و محلی از مهمترین ارقام خرمالو در فارس است.
او، افزود: برداشت محصول خرمالو از مهرماه آغاز و تا اواخر آبان ادامه دارد.
پاکاری، اضافه کرد: خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامینهای B۳ ،B۲، B۱ و C است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، اظهار کرد: میوه خرمالو مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم مقداری سلولز دارد و رنگ نارنجی این میوه ناشی از آنتی اکسیدان بتاکاروتن بوده که برای سلامتی چشم و حفاظت از شبکیه چشم مفید است.
انتهای پیام/ت