به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، ماندانا زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستانوبلوچستان در نشست ستاد تنظیم بازار سیستانوبلوچستان اظهارداشت: موضوع بسیار مهم که همه اعضای مرتبط با کارگروه تنظیم بازار باید رعایت کنند نظارت دقیق بر قیمتها، بازار و شرایط موجود در آن است.
او افزود: در حوزه بازار باید مراقبت انجام شده تا سواستفادههای موجود بازار رصد و اگر موردی بود سریعا با آن برخوردهای لازم انجام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستانوبلوچستان با اشاره به اتفاقاتی که در بازار کالاهای اساسی رخ داد ادامه داد: نباید شرایط به جایی برسد که هه مطلع شوند و بعد از آن اقدامات لازم صورت گیرد مانند وضعیتی که برای سیمان و روغن در استان به وجود آمد.
او بیان کرد: شرایط عملکرد اصناف در قالب نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات و خانه اصناف به عنوان ناظر بر بازار تا پایان سال شرایط رصد شود.
زنگنه تصریح کرد: در توزیع کالا اگر در شهرستانی از سیستانوبلوچستان مراکز عرضه کالای اساسی کم است این مراکز باید افزایش پیدا کند نه اینکه به صورت یکباره این کالا عرضه و مردم تجمع کنند که در این حالت قابل قبول نخواهد بود.
او افزود: نباید در زمان توزیع روغن یا هر کالای دیگری صف ایجاد شود در این شرایط اگر یک مکان برای توزیع وجود داشته و حجم کم است برای ساعتگذاری، صفبندی و فاصلهگذاری در مکان توزیع اقدام شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستانوبلوچستان تصریح کرد: حتما از تمامی ظرفیتهای فروشگاهی در شهرستانهای مختلف استفاده شود و توزیع به تعداد اندک و خاصی از مراکز محدود نشود.
او بیان کرد: شرکت پشتیبانی و غله حتما باید ظرفیت کامل سهمیه استان را جذب و حتی اگر شرایط به گونهای رقم خورد که نیاز شد از ذخیره استفاده کنند تا در توزیع کالاهای اساسی وقفه ایجاد نشود.
زنگنه گفت: افزایش سهمیه گندم سیستانوبلوچستان به سه هزار تن اتفاق خوبی بوده که نتیجه اقدام همگانی و کارد دسته جمعی است.
او با اشاره به اینکه این میزان گندم تبدیل به آرد شده و در اختیار کارخانههای آرد سیستانوبلوچستان قرار میگیرد افزود: کارخانه آرد استان زیر ظرفیت کار میکند که با افزایش ظرفیت گندم شرایط آنان مطلوب میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستانوبلوچستان بیان کرد: با توجه به افزایش ظرفیت گندم و به دنبال آن تولید آرد در استان این آرد در شهرستانها از این ماه توزیع خواهد شد.
او خاطرنشان کرد: در حوزه روغن مشکلی وجود ندارد و به محض اینکه ظرفیت جذب شود دوباره به سیستانوبلوچستان تزریق خواهد شد، اما در حوزه جذب باید بهتر از قبل عمل کرده و سریعا اقدام لازم انجام شود.
زنگنه بیان کرد: در حوزه محصول شکر که به صورت فله در بازار موجود است فروشگاهها سیستانوبلوچستان بایدبه صورت خرد توزیع کنند.
او گفت: اصناف نیز دستورالعملهای ستاد مبارزه با کرونا را کنترل و به اصناف برای رعایت ابلاغ کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستانوبلوچستان اظهارداشت: شرایط دشوار است و در این اوضاع برای مسوولان وظایف سنگینتر خواهد بود تا مردم از موضوعات مربوط به تنظیم بازارآسیب نبینند.
انتهای پیام/ع