بابک دین پرست، قائم مقام دبیرخانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صمت، در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره راه اندازی "مراکز شبانه روزی فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرحهای سرمایه گذاری" گفت: با پیگیریهای انجام شده توسط ستاد تسهیل کشور، همه ۳۱ استان کشور، تا پایان هفته گذشته این مراکز را راه اندازی کردند و دستورالعملهای اجرایی آنها نیز تا چند روز آینده به استانداریها ابلاغ میشود.
وی افزود: تاکنون هیچ واحد مشخصی با معیارهای مورد نظر مرکز شبانه روزی رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی در کشور وجود نداشته است؛ این واحد یک قرارگاه عملیاتی است که مقرر شده مانند یک پنجره واحد عمل کند چرا که نمایندگان دستگاههای مرتبط در این مراکز مستقر هستند و وقتی افراد به این مراکز مراجعه میکنند، میتوانند از تسهیلات و امکانات دستگاههای مرتبط استفاده کنند.
دین پرست ادامه داد: قرار است این نمایندگان از ۸ صبح تا ۸ شب در این مراکز مستقر باشند و دیگر نیازی نباشد که افراد برای مشکلی که با چند دستگاه و وزارتخانه مرتبط است، به همه آنها مراجعه کنند؛ بلکه در این مراکز به موضوع رسیدگی جامعی میشود.
وی درباره ضعف دستگاههای اجرایی در عمل به قانون " ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی" بیان کرد: ستاد تسهیل اختیار و مسئولیتی در قبال ورود به این موضوع ندارد.
این مقام مسئول ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای حمایت از مشاغل خانگی برنامههای خوبی دارند، امکان دارد نقصانی وجود داشته باشد، اما طیفی از اقدامات انجام شده است.
بیشتر بخوانید
وی در پایان درباره بحث صدور مجوزهای مشاغل خانگی، با بیان این که وزارت صمت و تعاون یکسری مسئولیتهای مشترک دارند، مجددا تاکید کرد که مسئولیتی بر عهده ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید برای این موضوع نیست!
با شیوع بیماری کرونا، طیف جدیدی از بیکاران به گروه بیکاران کشور افزوده شدند که میتوان با تسهیل قوانینی که اکثرا با مشاغل خانگی به شکل کارگاهی برخورد میکنند، راه را برای خوداشتغالی این افراد با توسعه مشاغل خانگی باز کرد؛ در قانون " ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی" از ۲۰ نفر به عنوان اعضای ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی نام برده شده که یکی از این افراد وزیر صنعت یا نماینده تام الاختیار اوست.
انتهای پیام/