به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، احمد ریواده معاون فرماندار مشهد با اشاره به آغاز محدودیت های گسترده کرونایی در مشهد، گفت: ۱۸ الزام برای اجرای این طرح وجود دارد که ضمانت اجرای آن برای گروههای مختلف تبیین شده است و بخشهای مهم آن شامل ادارات، اصناف و تردد خودروهاست.
او افزود: برای مدیران متخلف که کارکنان دارای بیماری زمینهای خود را مجبور به حضور در محل کار کنند، ۵ میلیون تومان جریمه در نظر گرفته میشود؛ ضمن اینکه برای مدیران متخلف نیز ۳ ماه انفصال از خدمت در نظر گرفته خواهد شد.
جریمه ۳۰۰ هزار تومانی برای بیماران متخلف کرونایی
معاون فرماندار مشهد ادامه داد: اگر تست pcr فردی مثبت شود، ملزم به رعایت قرنطینه دوهفتهای است و این بیماران کرونایی اگر برخلاف توصیههای بهداشتی در شهر تردد کنند، هربار که از خانه خارج میشوند ۳۰۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.
ریواده با اشاره به برخورد جدی با اصناف متخلف بیان کرد: ۱۵ روز پلمب و جریمه برای اصناف متخلف در نظر گرفته شده است؛ ضمن اینکه مشاغل مرتبط با تعمیرات خودرو و فروش لوازم یدکی جزو گروه یک محسوب میشوند و ممانعتی برای ادامه فعالیت آنها وجود ندارد.
شناسایی متخلفان با پایش تصویری
ابوطالب سرابیان بخشدار مرکزی مشهد نیز درباره نظارت بر تردد در مبادی ورودی و خروجی شهر مشهد گفت: در طرح ممنوعیت قبلی عوامل فیزیکی در مبادی ورودی و خروجی مستقر بودند و ممانعت لازم برای تردد صورت میگرفت، اما محدودیتهای جدید ترددی که از اول آذرماه اعمال میشود، فقط با استفاده از ظرفیت سیستم دوربینهای هوشمند و به شکل نظارت و پایش تصویری اجرا خواهد شد.
او با اشاره به خودروهای پلاک غیربومی که وارد مشهد می شوند که هر روز یک میلیون تومان جریمه خواهند شد، افزود: تفاوتی بین پلاک شهر مشهد با شهرستانهای دیگر مشهد نیست. این خودروها در سیستم پایش، سابقه تردد دارند و هرخودرویی که در حوزه مشهد تردد کرده باشد، جریمه نخواهد شد؛ برای مثال خودرویی که با پلاک چناران، ساکن مشهد است، به دلیل ثبت پلاکش در سیستم پالایش تصویری، ورود و خروجش در حوزه شهرستان مشهد ممانعتی ندارد.
تردد در مسیر شهرستان مانعی ندارد
بخشدار مرکزی مشهد با اشاره به تردد برخی خودروها در مسیر باغ ویلاهای خارج از شهر مشهد ادامه داد: شهروندان در این زمینه نگرانی نداشته باشند؛ زیرا محدودیتی از لحاظ تردد در حوزه شهرستان ندارند.
سرابیان با بیان اینکه اماکن، نیروی انتظامی، شبکه بهداشت و اتاق اصناف دستگاههایی هستند که با استفاده از تیمهای مشترک اقدمات نظارتی را انجام میدهند، بیان کرد: در اجرای این طرحها باید حتما از عوامل نظارتی بیشتری استفاده شود؛ زیرا وسعت شهر و تعداد صنوف به قدری زیاد است که نظارت همگانی بر رعایت پروتکلها اقدامی دشوار است. لازمه این اتفاق مشارکت همه مردم است تا از پیشروی آمار فوتیهای کرونا به سمت چهاررقمی شدن جلوگیری شود.
او تصریح کرد: در صورت نیاز باید از نیروهای بسیج برای کنترل و نظارت استفاده شود؛ زیرا اداره اماکن و دیگرتیمها توان لازم برای نظارت و کنترل همه اصناف شهر را ندارند.
پلمب واحدهای متخلف، بعد از پایان محدودیتها
امیر دلداری مدیر نظارت و بازرسی اصناف خراسان رضوی درباره نظارت گسترده بر واحدهای متخلف گفت: درصورت هرگونه تخلف و بازگشایی از اول آذرماه، واحد صنفی بعد از پایان محدودیتها پلمب میشود؛ ضمن اینکه جریمه ریالی هم در کنار پلمب اعمال میشود.
او افزود: غرفههای فروشگاههای زنجیرهای که در آنها به جز مایحتاج ضروری مردم، کالاهایی از جمله کیف، کفش، لوازم خانگی و... عرضه میشود باید غیرفعال شود؛ زیرا این غرفهها جزو مشاغل گروه ۲ هستند و فعالیتشان ممنوع است و به گمان اینکه در دسته فروشگاههای زنجیرهای قرار دارند، به فکر فعالیت نباشند، چون در این صورت کل فروشگاه پلمب خواهد شد.
۲۶ هزار بازرسی انجام شده است
مدیر نظارت و بازرسی اصناف خراسان رضوی با اشاره به آمار بازرسیها در طرح محدودیت ساعتی ادامه داد : در این مدت بازرسان ما در ۱۰ گروه مشترک بازرسی، متشکل از نمایندگان اتاق اصناف، نیروی انتظامی و سازمان صمت ۲۶ هزار بازرسی در شهر مشهد انجام داده اند.
دلداری بیان کرد: در این تعداد بازرسی ۱۱۶۱ اخطار کتبی به واحدهای صنفی ابلاغ شد و حدود ۲۴۹ فقره فرم جریمه به تعزیرات حکومتی فرستاده و ۵۰ واحد صنفی هم پلمب شد.
آیینهای مذهبی در خراسان رضوی از اول آذرماه تعطیل است
سیدمهدی طباطبایی رئیس شورای هیئتهای مذهبی خراسان رضوی گفت: به همه هیئتهای مذهبی این استان ابلاغ شده است که از روز نخست آذر تا پانزدهم این ماه همه آیینها و مراسم مذهبی خود را در قالب اجتماعات در منزل، حسینیهها و مساجد به دلیل مقابله با شیوع ویروس کرونا تعطیل کنند.
او افزود: این تصمیم در پی اعلام ستاد مقابله با کرونای استان در مقابله با ویروس کرونا گرفته شده است.
بیشتر بخوانید
جریمه تردد در ساعات ممنوعه، احتمالا ۵۰۰ هزار تومان
حمیدرضا دهنوی رئیس پلیس راهور خراسان رضوی نیز در زمینه جزئیات محدودیت تردد شبانه خودروهای شخصی گفت: از امروز و از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح ممنوعیت کامل تردد خودروهای شخصی را خواهیم داشت، اما تردد خودروهای عمومی مانند انتظامی، امدادی، درمانی، تاکسی تلفنی و تاکسی اینترنتی مانعی ندارد.
او افزود: نیروهای راهنمایی ورانندگی به صورت میدانی تردد وسایل نقلیه را کنترل خواهند کرد و ضمن اعمال قانون خودروهای شخصی، اجازه تردد به آنها نخواهند داد. همچنین تردد خودروها از طریق دوربینهای کنترل هوشمند شهر رصد خواهد شد.
رئیس پلیس راهور خراسان رضوی با اشاره به تردد موتورسیکلت نیز جزو همین موارد است، ادامه داد: مردم اگر مشکلی دارند باید از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند.
دهنوی بیان کرد: افرادی که جزو مشاغل ضروری هستند و میخواهند در این ساعات با استفاده از وسیله شخصی خود تردد داشته باشند، باید با اداره یا محل کار خود هماهنگ و تا پیش از ساعت ۲۱ یا پس از ۴ صبح مراجعه کنند.
او تصریح کرد: هنوز به طور رسمی مبلغ اعمال قانون تردد خودروهای شخصی به پلیس راهور استان ابلاغ نشده، اما ممکن است همان کد پانصدهزارتومانی اعمال شود.
منبع؛ شهر آرا
انتهای پیام// ف.ح