علی دهقانی مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: تاکنون بیش از ۵۰ درصد از واحدهای مرغداری استان در راستای ارتقای بهرهوری، مکانیزه و بهینهسازی شده است.بهینهسازی واحدهای مرغداری، افزایش قابل توجه ۵۰ درصدی تولید و جوجهریزی را بدنبال دارد.
او افزود: امکان پرورش ۱۰ قطعه جوجه گوشتی در هر مترمربع از واحدهای مرغداری سنتی وجود دارد، اما در هر مترمربع از سالنهای مدرن و مکانیزه ۱۵ قطعه مرغ گوشتی پرورش داده میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان بیان کرد: کلیه واحدهای مرغداری جدید مُلزم به احداث سالنهای مدرن و مکانیزه هستند.
دهقانی ادامه داد: مکانیزاسیون و ارتقای واحدهای مرغداری در دستور کار جهاد کشاورزی استان قرار دارد و در این راستا تسهیلاتی در اختیار مرغداران قرار داده میشود. مرغداران در سالهای اخیر بتدریج به طرف بهینهسازی واحدهای مرغداری ترغیب میشوند.
او ارتقای کمی و کیفی واحدهای مرغداری را یکی از اهداف جهاد استان اعلام کرد و گفت: بیشترین تعداد مرغداری گوشتی استان در شهرستان نایین وجود دارد، شهرستانهای نایین، اردستان، اصفهان، کاشان، شهرضا، نجفآباد و شاهین شهر و میمه از قطبهای مرغداری گوشتی این استان محسوب میشوند.
دهقانی گفت: استان اصفهان رتبه اول تولید گوشت بوقلمون، رتبه دوم تولید گوشت مرغ و تخممرغ، رتبه چهارم تولید گوشت قرمز و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست. این استان دارای ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بستهبندی و فرآوری فرآوردههای خام دامی است.
انتهای پیام/ی